Árpád
-1 °C
9 °C

Détári: Várszegi tapasztalt német edzőt szerződtet Frankfurtba

2002.05.07. 15:43
Német trénert fog szerződtetni az Eintracht Frankfurt kispadjára az egyesület új, meghatározó tulajdonosa, Várszegi Gábor- mondta Détrári Lajos, akiről korábban elterjedt, hogy átveszi a Bundesliga II-ben szereplő csapat irányítását. A Kispest Honvéd vezetőedzője szerint valóban szó volt németországi edzőségéről, de miután Várszegi beszállt az Eintrachtba, eldőlt, hogy nem szerződik a Frankfurthoz.
Biztosan nem lesz az Eintracht Frankfurt vezetőedzője Détári Lajos. A már korábban megjelent hírt megerősítetette a Kispest Honvéd vezetőedzője, és hozzátette: vasárnap Frankfurtban járt a stadion búcsúztatóján, ahová együtt utazott Várszegi Gáborral, de az edzőkérdésről nem esett szó közöttük.

Détári úgy tudja, hogy az egyesület új meghatározó tulajdonosa, a Fotex Rt. elnöke nem külföldi, hanem egy neves, jelentős tapasztalatokkal rendelkező német szakvezetőt szeretne szerződtetni a frankfurti kispadra, de hogy pontosan kiről lenne szó, az még nem eldöntött kérdés.

Korábban valóban szó volt arról, hogy visszatér egykori sikereinek helyszínére- ismerte el a 61-szeres válogatott labdarúgó. Détárit elmondása szerint egy ismerőse ajánlotta be az Eintrachthoz, ám konkrét megállapodásig nem jutottak el.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.