Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Ütik, verik egymást a Bayern játékosok

2002.11.27. 19:33
A Bayern München hiába vezet magabiztosan a Bundesligában, a csapaton belül óriási a feszültség. A napokban ismét verekedtek az egyik edzésen a játékosok.
A Bayern München győzelem nélkül, mindössze két döntetlennel kiesett a Bajnokok Ligája első csoportköréből, és így mintegy tizenegymilliárd forintnak megfelelő összegtől esett el az egyesület.

Jeremies Kuffourral akadt össze

Ez a jelenlegi időszakban - a német csapatok is spórolásra kényszerülnek és komoly adóságokkal küszködnek - a legrosszabbkor jött. Igaz eddig még nem érkezett hír fizetéscsökkentésről, büntetésekről, a német lapok szerint azonban a müncheniek elképesztő feszültségben játszanak.

Alátámasztja ezt az információt, hogy a ghánai Kuffour - egyébként a bajorok színeiben ő büszkélkedhet a legtöbb BL-meccsel - és a német válogatott Jens Jeremies egymásnak esett a szerdai edzésen. Egy hónapon belül ez volt a második ilyen incidens, hiszen november hetedikén a francia világbajnok Lizarazu és a horvát válogatott klasszis, Niko Kovac ugrott össze.

Maier szerint Klicsko legyen az erőnléti edző

Az ügyben Ottmar Hitzfeld, csapat edzője is megszólalt. "Azért lehet mostanában több feszültség a csapaton belül, mert a játékosaim a korai Bajnokok Ligája-búcsú miatt a szokottnál több edzésen vesznek részt, s az európai csúcsrangadókat csak a tévében látják" - mondta némi fanyarsággal.

Egyedül Sepp Maier, az egykori legendás kapus mert viccelődni: "Itt az idő, hogy Vitalij Klicsko legyen az erőnléti edző. Kíváncsi lennék, hányan vesznének össze vele".

Matthäus is megsértődött korábbi egyesületére

A Bayern háza táján amúgy egy hónap alatt több botrány tört ki, mint korábban egész évben. Pár hete Matthäus visszaadta díszjelvényét, lemondott klubtagságáról - noha korábban hétszer nyert bajnokságot a gárdával. A német válogatottsági világcsúcstartót Hoeness klubmenedzser boritotta ki, aki kijelentette: amíg neki szava lesz az egyesületnél, addig Matthäus pályamunkás sem lehet.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!