Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Zalaegerszeg - Ferencváros 1-1 (0-0)

2003.03.22. 17:39
A bajnoknak komoly téttel bírt az összecsapás, hiszen egy esetleges vereség akár a felső házba kerülésbe is kerülhetett volna. Ettől a csúfságtól végül a megszűnt(?) Vasasból igazolt Gyánó 92. percben szerzett gólja mentette meg a zalaiakat a Fradi elleni.
A vendég ferencvárosiak kezdtek aktívabban, ám hiába alakítottak ki több helyzetet is Turi kapuja előtt Tököliék, képtelenek voltak a kapuba találni. Az első hazai "helyzetre" jó 25 percet kellett várni, ekkor Egressy szögletére Szűcs rosszul mozdult ki, de így is megmenekült kapuja a góltól.

A félidő második felében már jobban játszott a hazai gárda, ám a kapura ők is veszélytelenek voltak. A félidő utolsó lehetősége Tököli előtt adódott, aki alig lőtt a kapu mellé.

A második játékrész első felében mindkét együttes próbálkozott - eredménytelenül. A legnagyobb zöld-fehér helyzet Szamosi nevéhez fűződik, aki olyan sután nyúlt bele egy labdába, hogy az majdnem a saját kapujába hullott.

Ebben a negyvenöt percben sokkal jobb teljesítményt nyújtott mindkét együttes és ez a találkozó végén gólokban is megnyilvánult. A 83. percben Lipcsei a Penksától kapott labdát lőtte tizenhét méterről a jobb alsó sarokba, majd amikor már mindenki a meccs végét jelző hármas sípszót várta, Urbán lőtt kapura és a védőkről lepattanó labdát Gyánó lőtte néhány méterről a kapuba.

Negyvenöt percnyi "játszadozás" után a második félidőben már néha igazi futballt is láthattak a nézők az igazságos döntetlennel zárult találkozón.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.