Natália
-3 °C
7 °C

Újpest-Sopron 1-3

2003.08.02. 22:09
Múlt heti győzelme után az Újpest nem tudta megismételni játékát a Sopron ellen, és megérdemelt vereséget szenvedett a taktikusan játszó vendégek ellen.
Hazai támadásokkal kezdődött a mérkőzés - Kovács és Tokody is hibázott -, mégis a vendégek jutottak előnyhöz. Tóth Mihály kiváló átadással szöktette Baumgartnert, aki rávezette a labdát a kifutó Vlaszákra, és a kapuba gurította.

A pihenőre azonban nem tudtak a vendégek előnnyel menni, mert egy szögletet követően Kovács a kapufára fejelt, a visszapattanó labdát Szanyó könnyedén továbbította a kapuba fél méterről.

A fordulás után ismét a Sopron vezetett. A csereként beállt Sira első labdaérintésre gólt szerzett. Tiber passza után a csatár Vlaszákkal állt szemben, elsőre belelőtte a labdát, a kipattanót viszont a hálóba bombázta. Negyedórával a vége előtt Balaskó is betalált, így pedig eldőlt a meccs. Az ugyancsak csereként beállt játékos tíz méterről lőtte ki a hosszú sarkot, a labda a kapufát is érintette.

Jegyzőkönyv:
Újpest FC - Matáv-Sopron 1-3 (1-1)
Megyeri út, 4000 néző, V: Sápi
Újpest FC: Vlaszák - Szélesi (Erős a szünetben), Urbán, Tamási, Juhár - Simek, Farkas B., Szanyó, Polonkai (Bükszegi 66.) - Kovács Z., Tokody (Rósa H. a szünetben)
Matáv-Sopron: Milinte - Grósz, Bagoly, Lambulic, Pető - Baumgartner (Sira 54.), Pintér, Lazic, Tiber (Balaskó 67.) - Tóth M., Sipos (Hanák 29.)
gólszerzők: Szanyó (43.), illetve Baumgartner (25.), Sira (55.), Balaskó (76.)
sárga lap: Tóth M. (14.), Bagoly (36.)

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!