Miklós
-7 °C
2 °C

Soproni pontszerzés Debrecenben

2003.08.09. 22:25
A debreceniek nem találtak rést a jól záró soproni védelmen.
A 8. percben: Böőr 18 m-ről laposan lőtt, labdája a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret. Újabb nyolc perc elteltévelsoproni akció végén Pető 20 m-ről, kapásból próbálta bevenni a kaput, lövése nem sokkal tévesztett célt. A 32. percben a hazai védők hibája után Tóth M. lőtt közelről, Tomic hárított. A félidő utolsó percében Hanák baloldali beadása után Tóth M. fejelt közelről kapura, a labda azonban fölé ment.

A kifejezetten jó iramú első félidőben gyakorlatilag csak a gól hiányzott a csapatok játékából. A küzdelemmel és a színvonallal nem volt gond, ám a kapuk előtt egyik oldalon sem sikerült a jó befejezés.

A második játékrészben egyértelmű volt a hazaiak fölénye, de ezúttal is csak helyzetig jutottak, így a Sopron masszív védekezésének köszönhetően maradt a gólnélküli döntetlen.

Debreceni VSC-MegaForce - Matáv-Sopron 0-0
Debrecen, 6500 néző, V: Erdős

Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Dombi, Éger, Szekeres - Vincze, Habi - Böőr, Sándor, Halmosi (Madar 58.) - Bajzát (Kiss 58.), Sumudica (Csehi 71.)

Matáv-Sopron: Milinte - Bagoly, Lambulic, Pető - Grósz, Pintér, Lazic, Hanák, Baumgartner (Hegyi 81.) - Tóth M. (Bausz 90.), Tiber (Sira a szünetben)

sárga lap: Sándor (45.), Vincze (54.), illetve Tóth M. (33.), Bagoly (62.), Pető (85.)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.