Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Ismét kikapott a Győr

2003.08.09. 22:19
Gyenge színvonalú mérkőzésen a Videoton jogosan tartotta otthon a három pontot a minden elképzelés nélkül játszó Győr ellen.
A forduló talán leggyengébb színvonalú összecsapását hozta a győriek székesfehérvári vendégjátéka. Varga Zoltán hűen önmagához ismét egy teljesen felforgatott csapattal kezdte a találkozót, így nem is meglepetés az ETO újabb veresége.

Az első félidőt szinte helyzet nélkül játszották le a csapatok. A legnagyobb gólszerzési lehetőség a hazaiak előtt volt, de Savu tizenegyesét Sebők lábbal védte.

A második negyvenöt percben is inkább egymás rugdosásával voltak elfoglalva az együttesek, így nem volt meglepő, hogy Bede játékvezető szórta a sárgalapot, mint a fruttit.

Az utolsó félórában aztán megrázta magát az addig is aktívabb Videoton és kevés helyzetéből kettőt gólra váltott. Előbb a 66. percben Schwarz, majd kilenc perccel később Tóth is eredményes tudott lenni, így a fehérváriak otthon tartották a három pontot.

Előbb utóbb pedig Győrött is be fogják látni, amit már beláttak Dunaújvárosban, Diósgyőrött, Kispesten, az Üllői úton és egyszer már Győrött is. Hiába jó a játékosállomány, jó edző nélkül nehéz. . .

Videoton FCF-Győri ETO FC 2-0 (0-0)
Székesfehérvár, 3000 néző, V: Bede Videoton FCF: Tudor - Schwarcz, Vochin, Koller - Tereánszki-Tóth, Tóth B., Szabó T., Voicu - Savu (Magasföldi 63.), Medved (Földes 88.), Hercegfalvi (Horváth G. 83.)

Győri ETO FC: Sebők - Regedei, Kartelo, Nyilas, Geri - Jancetic (Nagy T. 76.), Ja:kl, Kalina (Horváth R. 83.), Varga Z. (Oross 81.), Németh N. - Herczeg

gólszerzők: Schwarcz (65.), Tóth B. (75.)
sárga lap: Tereánszki-Tóth (44.), Tóth B. (48.), Savu (58.), Szabó T. (71.), Magasföldi (79.), illetve Jancetic (33.), Kalina (57.), Herczeg (85.), Horváth R. (86.)

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!