Natália
-3 °C
7 °C

Az Index osztályozókönyve

2004.04.28. 23:17
Az Index osztályozókönyvét a helyszínen tartózkodó legalább húsz munkatársunk szakvéleménye alapján állítottuk össze, akiknek a dolgát némileg nehezítette, hogy a felső karéjon, vagyis messze ültek, álltak a történésektől.
Babos: 5 Bravúrral védett néhányszor, csak az a második gól ne lett volna, amikor nem tudta fogni a labdát, így középre esett ki a kezéből, vagyis gólpasszt adott Fabianónak.

Bodnár: 4 Az első kapu felé tartó lövés a nevéhez fűződik, de a második félidőben többször nevettünk rajta, amikor magának pörgette fel a labdát, és ollózni akart - hasztalan.

Stark: 6 Határozott volt, nem tűnt berezeltnek - egyedül talán -, még Ronaldinhót is leszerelte, csak nem biztos, hogy tudatosan. Mint ahogy az sem biztos, hogy nem csinált-e büntetőt. A tetkója viszont érdekes.

Molnár: 5 Negatív aurát árasztott maga körül, bár kemény volt, és néhány labdát emberhez adott.

Pető: 3 Az egész első félidőben nem tűnt fel, hogy a pályán van.

Simek: 5 Robogott , mint a gyorsvonat, de nem mindig a helyes vágányon.

Tóth: 4 Csak a kopasz feje tűnt ki, legtöbbször megakasztotta a korántsem lendületes támadásokat.

Lipcsei: 4 Mély nyomok nélkül játszott, pedig Lothar vezérszerepet adott neki. Viszont jól letolta a társait az első gólnál, pedig még csak szemmel sem tudta követni a labda útját.

Huszti: 5 Igyekezett, igyekezett, de kiderült róla, hogy mégsem olyan jó a rugótechnikája, ahogy mondják.

Gera: 4 Az elején úgy tűnt, hogy ő trükközhet, de amikor megindult, rendre összeomlott, nem bírta levegővel. Hiába, nem múltak el nyomtalanul gyermekévek.

Kenesei: 5 Jobb szabadrúgást lőtt, mint Ronaldinho, tetszést aratott sokak körében, csak ne reklamálta volna azt a tizenegyest.

Torghelle: csillagozott tízes A gól miatt érdemes volt behozni, és nem is rugdosódott.

Juhász: 5 Legalább nem mentek el mellette, de megilletődött volt.

Szabics: 5 Vegyes volt, a csel szép volt Husti fejese előtt - majdnem a futópályáig csúszott a brazil védő -, de mellélőtte a nagy helyzetet, pedig ha az bemegy, Magath is gondolkodhatott volna.

Bodor: 3 Kinézete alapján megkapta a Puyol becenevet, szorgalmazzuk a szerepeltetését, mert könnyen lehet azonosítani távolról is. Ügyesen tette ki a labdát a taccsvonalon túl - mindig.

A többiek nem voltak félórán át a pályán, így hiába jegyzeteltünk szorgalmasan, nem maradt megfelelő emlékünk.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.