Emőke
8 °C
19 °C

Több mint egymilliárdot fizetett Balogh Norbertért

DEBRE20150730006
2016.01.12. 09:20

A palermói klubelnök, Mauro Zamparini már elég sok mindennel felhívta magára a figyelmet, eddig különösen az edzőváltásai voltak érdekesek és izgalmasak. Volt, hogy egy meccs után menesztett valakit.

A jelenlegi edző, Davide Ballardini is egy győztes meccs után távozik – a Veronát verték meg idegenben –, igaz, a Palermo csak a 16. helyen áll a 20 csapatos Serie A-ban.

Zamparini most egy magyar szempontból is érdekes nyilatkozatot tett. A Forzapalermo.it ugyanis azt idézi tőle, hogy Balogh Norbert az új Cavani. A PSG uruguayi csatára a klub játékosa volt, mielőtt a Napolihoz szerződött.

„Ötmillió eurót fizettem Baloghért, plusz a bónuszok. Az angolok rögtön tízet akartak adni, de nemet mondtunk.”

Balogh klubja, a DVSC egyelőre nem erősítette meg a klubváltás hírét, de azt igen, hogy igen komoly ajánlatot kaptak. Magyar szinten szokatlanul magas összeget.

A 19 éves Balogh ügynöke Gerasimos Zapatinas, aki a Franciaországból visszatérő Adamo Coulibaly ügyeit is intézi.

Zapatinasról még annyit tudni, hogy Athénban van az irodája, és több ázsiai futballistája van. A legértékesebb játékosa a Transfermakt szerint Federico Rasic, akit egymillió euróra taksálnak. Az argentin La Plata csatára horvát útlevéllel is rendelkező játékosa 23 éves.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.