Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

PL: örülhetnek a gazdagok, hogy a Leicester még nem temette el őket

2016.01.25. 11:17
Három ponttal fogja vezeti a Premier League-et február elején a Leicester City.

Ez a mondat már önmagában is hihetetlen, és akkor még meg sem néztük, hogy mennyivel is vezethetné, ha a legjobb futballistája tudna tizenegyest rúgni: ha az elképesztően tehetséges Rijad Mahrez nem hagyja ki két legutóbbi büntetőjét, valószínűleg 7 ponttal állnának az élen.

Rijad ugyanis az év második napján, a Leicester-Bournemouth-on 0-0-nál, az 59. percben hibázott, a végeredmény ennyi maradt.

Egy hete, az Aston Villa-Leicesteren 2-0-ra húztak volna el, és vélhetően lezárják a meccset a PL utolsója ellen, ha nem védi ki ezt is a kapus. Így a Villa a hajrában egyenlített, 1-1 lett. Hat helyett csak két pontot szereztek ezen a két meccsen.

A vezetés mellett további jó hír nekik viszont, hogy gólkirályuk, Jamie Vardy hét góltalan meccs után a hétvégén végre újra betalált, és Mahrez is csúcsformában játszott. A korábban már magasztalt algériai zseniális gólpasszt adott a Stoke ellen 3-0-ra megnyert meccsükön.

A Leicester City a dúsgazdag Manchester Cityt és az egyik legtradicionálisabb angol klubot, az Arsenalt előzi 3 ponttal 23 forduló után.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!