Ágnes
-11 °C
-4 °C

Van Gaalnak jár az Oscar, ilyet még nem láttunk tőle

2016.02.28. 17:27

Louis van Gaal nagyon fel volt pörögve az Arsenal elleni vasárnapi rangadón, amit 3-2-re nyertek meg. Tőle szokatlan módon látványosan ünnepelte a gólokat, de a második félidőben jött el a csúcspont, amikor az arsenalos Alexis Sanchez feldobta magát. 

A United ellen fújtak, erre Van Gaal lerohant a negyedik játékvezetőhöz, ment vele Ryan Giggs is. A holland menedzser reklamálni kezdett, aztán hirtelen földre vágta magát, hogy bemutassa, Sanchez hogyan színészkedett. 

Nem láttunk még ilyen beleélést a holland edzőtől, mindenesetre a közönség díjazta az előadást, miközben az Arsenal-edző Arsene Wenger igyekezett úgy tenni, mintha semmi sem történt volna. Van Gaal ezután feltápászkodott, és visszasétált a helyére.  

Az érzelmek eluralkodtak rajtam. Nem mindig fordul ez elő velem, általában a helyemen ülök az egész meccsen. Bocsánatot fogok kérni a negyedik játékvezetőtől. Nem érdemes, mit akartam mondani neki, a lényeg, hogy nyertünk. De nem bánom, amit tettem, mert a sportban ki kell mutatni az érzelmeket

- mondta a győzelem után.

Néhány napon belül ez volt a második fontos győzelme az MU-nak: csütörtökön 5-1-re nyertek az Európa Ligában, most pedig egy fontos rangadón tudtak nyerni.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.