Miklós
-7 °C
4 °C

Pavel Nedved meglátogatta Pessottót

MTI
2006.07.04. 02:03

Pavel Nedved, a Juventus aranylabdás cseh középpályása meglátogatta Gianluca Pessottót a torinói klinikán, ahol a klub egykori kitűnő játékost ápolják öngyilkossági kísérletét követően.

Pessotto édesanyját ugyancsak hétfőn engedték be először fiához, akit eddig azért nem láthatott, mert az orvosok attól tartottak, túlságosan felzaklatná a sportembert, ha ismerősöket fogadna. Az orvosok arról is beszámoltak, hogy Pessotto kedden televízión keresztül megnézheti az olasz válogatott németek elleni elődöntőjét.

Pessotto, aki sportigazgatóként dolgozott a torinói egyesületnél, kedden leugrott a klubház tetejéről, és súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltörött. Kétszer műtötték meg, majd napokig mesterséges kómában tartották. Állapota azóta sokat javult, bár a kezelőorvos szerint az elkövetkezendő napok lesznek sorsdöntőek, mert most még felléphetnek komplikációk.

A lapok szerint öngyilkossági kísérlet mögött valószínűleg családi probléma áll. Felesége azt mondta, Pessotto depressziós volt, és úgy érezte, nem tud felnőni új feladatához.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!