Ferenc, Olívia
-2 °C
4 °C

Első pontját Kispesten gyűjtötte be a Sopron

2002.09.01. 00:20
Meglepően lendületes meccsen a Sopron teljesen megérdemelten hozott el egy pontot Kispestről.
Az bajnokságban utolsó helyezet, és még pont nélküli Sporon győzelmi reményekkel utazott az utolsóelőtti Kispest elleni meccsre. A hazaiaknak ugyancsak létkérdés volt idei első győzelmük megszerzése.

A hatodik percben Torghelle tologatta a labdát a soproni tizenhatos előtt, majd hirtelen hatalmas lövést nyomott a a jobb alsó sarokba.

A gól látszólag megnyugtatta a kispesti játékosokat, a vendégek viszont felpörögtek, és negyed órával később egyenlítettek. Sira ugrott ki a rosszul helyezkedő védők között, majd már a tizenhatoson belül Laczkó hátulról felvágta. A tizenegyest Somogyi a kapu közepébe lőtte.

Nem sokkal a a félidő vége előtt Torghelle remek passzát Piroska tűzte a jobb felsőre, de Farkas kivédte, pedig valószínűleg már ő se bízott benne.

A második félidőben (és tulajdonképpen az egész mérkőzésen) ugyan kevés helyzetet teremtettek a csapatok, de önmagukhoz képest mindenképpen jó iramban játszottak. A szünet utáni legnagyobb helyzetet Torghelle hagyta ki, aki a hetvenkettedik percben tök egyedül ugrott ki középen, de tíz méterről Farkasba lőtt.

A döntetlen reális eredmény, amennyiben a játékot a Sopron irányította, de mégis a Kispest vezetett veszélyesebb támadásokat. A vendégek csak egy-két átlövéssel próbálkoztak, és így ugyan megszerezték idei első pontjukat, de mindkét csapat továbbra is nyeretlen maradt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.