Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C
Sport

Mérkőzések

Blogok

Raiders
Oakland városa perli az Oakland Raiders-t
Tegnap bejelentették, hogy Oakland városa beperelte az Oakland Raiders csapatát és az egész ligát azaz a többi 31 csapatot is.
Sakkmester
LIVE! - 14:00 - Hungarian Championship 2018 - LXVIII. Magyar Férfi Sakk Bajnokság II. Hetényi Géza Emlékverseny Budapest, 2018. 12. - 3-13. - Magyarország 2018. évi sakkbajnoka: Berkes Ferenc
       4.kör, 2. játszmák után az állás: Berkes Ferenc - Aczél Gergely 2-0 Bánusz Tamás - Gledura Benjámin 1-1   3. forduló (4.)  Bánusz Tamás 0.5-1.5 (8.)  Aczél Ge...
9 Nyíl
Gary vagy Michael? Tényleg kettejük között fog eldőlni?
Utolsó részéhez érkeztünk a játékosok bemutatásához, jöjjön a legjobb nyolc! Arra nem vennék mérget, hogy ez a nyolc játékos fog a legjobb nyolcba kerülni, vagy, hogy a legjobb négy a négy közé, de ők már tényleg bármikor és bármire képesek lehetnek! Utolsó rész, azaz holnaptól már összefoglalókkal jövünk, mert kezdődik a 2019-es PDC-világbajnokság!!!!! Simon Whitlock (ausztrál, 8.
Tommy autosport
Ollé Sasa nyerte a Mikulás rallyt
Az elmúlt hétvégén volt a Mikulás rally melyet Ollé Sasa nyert meg a Skoda Fabia R5-tel.
Vitorlás tudattágítás
Almát a körtével - Star Sailors League
Vajon el lehet-e dönteni, hogy egy adott sportág szakágainak menői közül ki a legjobb? Miként válhatnak összemérhetővé különböző időpontokban, eltérő feltételek mellett nyújtott teljesítmények? Talán úgy, hogy egy helyen és időben összegyűlnek a bajnokok, és megmérkőznek egymással.
USAracing
Robert Wickens menyasszonya: Minden napunk egy küzdelem
Karli Woods kendőzetlen őszinteséggel nyilatkozott arról, hogy milyennek láttatják Robert Wickens rehabilitációját a közösségi médiában és miként élik meg azt a hozzá közel állók valójában.
RallyeDream
2018 Herczig Norbert éve
Csütörtökön az Év autóversenyzőjének választották, pénteken bemutathatta jövő évi versenyautóját, melyet a hétvégi Mikulás Ralin próbálhatott ki először.