Miklós
-7 °C
4 °C

Tamási szép jubileuma

2002.10.19. 22:03
A 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási két góljával hamar megadta a találkozó alaphangját. a hazaiak győzelme Vlaszák felesleges kiállítása után sem forgott veszélyben.
Mindössze öt percet kellett várni a hazai szurkolóknak, és Farkas jobb oldali szabadrúgását a 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási szép mozdulattal fejelte a kabuba. Újabb tíz perc elteltével pedig már kettőre növelte önmaga és csapata góljainak számát az UTE hátvédje.

Perger rántotta le a kilépő Tokodyt a tizenhatoson belül, a teljesen jogos büntetőt pedig a jubiláns értékesítette. A kétgólos hátrányban lévő vendégek is próbálkoztak-eredménytelenül.

A 38. percben aztán megnyílt az esély a soproniak előtt. Szabados ugratta ki középen Tóth Mihályt, aki kapura fordult, a kifutó Vlaszák azonban 18 méterre a kaputól elütötte a csatárt. A játékvezető - teljesen jogosan - kiállította a kapust.

A fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, de az eredményesen záró hazai védelem magabiztosan verte vissza próbálkozásaikat. A 69. percben aztán végérvényesen eldőlt a három pont sorsa.

Rósa beadását a berobbanó Kovács 8 méterről mindenkit megelőzve lőtte a kapuba. A hazaiak hiába játszottak több mint egy félidőt emberhátrányban győzelmükhöz semmi kétség nem férhetett.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.