Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Kispest-Újpest 1-4

2003.03.16. 18:31
A tavasszal csak kínlódó Újpest könnyedén lőtt négyet a Kispestnek, miután Kovács Zoltánt nem tudták semlegesíteni a hazai védők. A válogatott csatár két gól mellett két gólpasszt is adott.
Furcsa és korántsem hízelgő teljesítményt mutatott be idén az Újpest csapata, hiszen a Fradi ellen úgy kapott, hogy nem lőtt kapura, a Siófok ellen pedig úgy ért el döntetlent, hogy 75 percen keresztül nem gondoltak arra, hogy lövésből lesz a gól. Kispest szerencsés győzelmet ért el a Dunaferr ellen, az MTK ellen viszont nem bírt. Hazai pályán viszont javítani szerettek volna.

Az Újpestnek azonban jobban jött ki a lépés, és a 21 nyerőszám volt számukra. Sloncik labdájával Németh Tamás iramodott meg a szélen, beadására jó ütemben érkezett Kovács Zoltán, aki négy méterről a bal alsóba perdített. A Kispestet megfogta a gól, a félidő előtt pedig az Újpest belőtte második találatát.

Újabb 21 perc elteltével. Tokody a tizenhatos vonalán kapott egy átadást Kovácstól, megszelídítette a labdát, és fordulásból a jobb sarokba bombázott. A térfélcsere után nem sikerült folytatni a gólok számmisztikus sorrendjét, hiszen a 61.-ben született a következő. Ezúttal is Kovács volt a főszereplő, aki egy beadás nem kapura, hanem visszafejelte a labdát az érkező Rósa elé, akinek nem volt nehéz dolga, öt méterről terelte a labdát a hálóba.

A hajrára felébredt valamelyest a Kispest, Torgelle fejesével szépítettek - Vlaszák benne volt a gólban -, de a kegyelemdöfést a gólokban főszerepet vállaló Kovács érte el, miután becsapta védőjét, és tizennégy méterről nem hibázott.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.