Szabina
5 °C
11 °C

Győri ETO - Ferencváros 0-2

2003.05.24. 21:25
Hetekkel ezelőtt már biztos bajnoknak tűnt a Ferencváros, azonban több heti gólképtelenség és néhány nem várt eredmény után feljött az MTK, így Garami József együttesének csak a győzelem volt elfogadható a Győr elleni találkozón.
Lipcseiék ebben a szellemben is kezdték a találkozót, hiszen 12 perc elteltével már két góllal vezetett a Fradi. Előbb Balog - már-már "névjegyévé váló" - hatalmas bedobása után jött ki rosszul a kapujából Sebők, így az üres kapuba nem volt nehéz Tökölinek befejelni a labdát.

A második gól előtt pedig Gera őrjítette meg szinte a teljes hazai védelmet, majd lövése után Sebők hiába védett bravúrral, a menteni akaró Bőjte Tökölibe rúgta a labdát, mely a kapuba vágódott. Sajnos a gól kényelmessé tette a Fradit, míg a hazaiak képtelenek voltak komoly helyzetet kialakítani Szűcs kapuja előtt.

A második negyvenöt percben sokkal aktívabb volt a hazai együttes, de Bajevszki és társai, a legnagyobb helyzetet is eltudta rontani. Nagy Tamás például két méterről képtelen volt eltalálni az üres kaput. A Fradi pedig pont annyit adott ki magából, amennyi az eredmény tartásához elegendő volt.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!