Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Haladás - Balaton 0-4 (0-2)

2003.11.15. 20:22
Az alacsony színvonalú, sok hibával tarkított első félidőben többet birtokolta a labdát a Haladás, de a kapu előtt elfogyott a szombathelyiek tudománya. A Siófok szervezetten védekezett és két támadását is góllal fejezett be.
A második játékrészben teljesen szétesett a hazaiak játéka, a Balaton FC akár nagyobb arányban is nyerhetett volna. A zöld-fehérek a negyedik fordulóban (a Videoton ellen)hagyták el utoljára győztesen a pályát, és már 745 perce nem szereztek gólt.
20. perc: Vörös huszonöt méteres szabadrúgására a hosszúsaroknál Kovács P. érkezett és kiszorított helyzetből, szinte az alapvonalról a jobb alsó sarokba bombázott (0-1).

45. perc: Mészáros pontos beadását Csordás két nála magasabb védőt megelőzve, szép mozdulattal fejelte a bal alsó sarokba (0-2).

65. perc: Farkas V. gurított haza röviden, Csordás lecsapott a labdára, majd tizenhét méterről a kapujából kiinduló Balogh felett a háló jobb oldalába ívelt (0-3).

71. perc: Csordás tizenhét méterről a bal kapufát találta el.

91. perc: Az egyedül kitörő Sitkut Balogh Tamás buktatta, a jogosan megítélt tizenegyest a sértett laposan a bal alsó sarokba rúgta (0-4).

Jegyzőkönyv
Haladás-Balaton 0-4 (0-2)
Szombathely, 2000 néző, V: Arany
Haladás:
Balogh - Kaj, Lőrincz, Farkas V., Farkas A. - Georg (Edivaldo a szünetben), Kovács A. (Szabó Z. 64.), Czeglédi, Tóth P. - Somfalvi, Tüske
Balaton: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Kuttor, László - Mészáros (Kőrösi 78.), Sallai, Kovács P., Györök - Vörös (Filipovic 87.), Csordás (Sitku 81.)
Gólszerzők: Kovács P. (20.), Csordás (45., 65.), Sitku (91., 11-esből)
Sárga lap: Kaj (48.), Edivaldo (50.), Lőrincz (57.), Tóth P. (60.), illetve Vörös (11.), Sallai (53.)

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!