Mocsai Lajos vb-kerete

MTI
2001.10.25. 16:39
Mocsai Lajos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a december 4. és 16. közötti olaszországi világbajnokságra készülő keretét és szakmai stábjának tagjait.
A keret:
Kapusok: Farkas Andrea (ASPTT Metz), Sugár Tímea (FTC), Pálinger Katalin (Dunaferr)
Mezőnyjátékosok: Balogh Beatrix, Deli Rita (Hypo Niederösterreich), Pálffy Zsuzsa, Radulovics Bojana, Pigniczki Krisztina, Ferling Bernadett (Dunaferr), Borók Rita (Viborg HK), Siti Beáta (Ikast Bording), Siti Eszter, Farkas Ágnes, Kirsner Erika, Lőwy Dóra, Pádár Ildikó (FTC), Kindl Gabriella, Prok Beatrix (Győr), Kulcsár Anita (Cornexi-Alcoa)
tartalék: Görbicz Anita (Győr), Oblisz Anita (Dunaferr)
Mocsai Lajos Kovács Pétert kérte fel edzőnek és Bakos Istvánt kapusedzőnek a világbajnokság végéig.
Az Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes együttes november 6-án kezdi meg a közös felkészülést Tatán, 9-én és 11-én Szlovénia ellen lesz edzőmérkőzés Ormoson, illetve Zalaegerszegen, 14-én a sydneyi győztes Dánia lép pályára a budapesti SAP-csarnokban.
November 15-én és 16-án Győrben és Bécsben rendezik a Nemzetek Kupáját. Az első napon a magyarok Ausztriával játszanak, másnap az osztrák fővárosban kerül sor a helyosztókra. A Mocsai-csapat 21-től 26-ig a kijevi Turcsin Kupán vesz részt, majd következik a világbajnokság.