Vilhelmina
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Sporthírek

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 14:00 - FIDE Women's Grand Prix Series 2019-09-11 - 22, 2019-12-02 - 15, -2020-03-01 - 14, 2020-05-02 - 15 - Vezet: Ju Wenjun 7/5,5
  -------------- ------------  -----------------  --------------  ----------    ----------------         A mai nappal (09-16) túl leszünk a verseny hosszabb felén, holnap (09-17) pihenőnap következik - a világbajnok és kihívója (ebben a felállásban) a tizedik fordulóban mérkőzik meg - Ju Wenjunra négy orosz és egy indiai versenyző vár a hátralévő öt fordulóban - Gorjacskinának a nyolcadik és kilencedik fordulóban honfitársai következnek, hogy ez jelenthet-e előnyt számára, az majd kiderül.
Tommy autosport
Irány a Mars!
Baja a Marson - így nevezik a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupa-futamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.
Katarzis nélkül
Egy "elsőbálozó" beszámolója
Továbbra is szeretnénk ezen a blogon lehetőséget biztosítani, hogy Pénzügyőr SE amatőr sportolói megosszák az élményeiket egy-egy verseny kapcsán.
USAracing
IndyCar 2019 – Laguna Seca, a nagy finálé
Az amerikai open-wheel szakág csúcsbajnoksága tizenöt év hiátus után visszatér az ikonikus Dugóhúzúba, hogy eldöntse, ki emelheti magasba idén az Astor Kupát.
9 Nyíl
Gary Anderson visszatérhet az ET-tornákra, így akár Érdre is
A kétszeres világbajnok, Gary Anderson idén nagyon sok versenyt kihagyott hátfájása miatt.
Raiders
A szezon hátralevő részére kiesett a Raiders elsőkörös védője
Johnathan Abram a hétfő esti mérkőzésen lejátszotta élete első profi találkozóját de mint kiderült sokáig ez lesz az egyetlen találkozója.