Miklós
-7 °C
2 °C

Százezer dolláros büntetést kapott a pofozkodó NBA-játékos

MTI
2003.04.04. 13:34
Példásan megbüntette a Portland TrailBlazers a saját játékosát, Zach Randolphot, aki az egyik edzésen ököllel ütött csapattársa, Ruben Patterson arcába. A verekedő 100 ezer dolláros (23 millió forint) bírságot kapott, ráadásul két mérkőzésen nem léphet pályára, és ez további 25 ezerrel csökkenti bevételeit.
A monoklival gazdagodó Patterson kivételesen most ártatlan volt: őt novemberben sújtották szintén 100 ezres büntetéssel, mert a rendőrség családi verekedés miatt rövid időre letartóztatta, és ezzel a klub rossz hírét keltette.
Az Indiana Pacers "fenegyereke", Ron Artest 20 ezer dollárt köteles befizetni az NBA-nek, mert a Clevelend Cavaliers elleni mérkőzésen obszcén jelek mutatott a nézők felé, miután egy pénzérmével fejen dobták.
A játékos ezt megelőzően is felettébb feszült idegállapotban volt: dulakodott egyik riválisával, ezért technikai hibát kapott, majd ellökte az őt csillapítani igyekvő klubtársát és edzőjét.
Artest rossz magaviselete miatt eddig összesen 12 mérkőzést kényszerült kihagyni, ebben az idényben pedig a mostanival együtt 55 ezer dollár bírságot róttak ki rá.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!