Melinda, Vivien
2 °C
8 °C

Káromkodásért kizárták a magyar tőrcsapatot

MTI
2003.10.11. 22:11
Helyezetlenül fejezték be szereplésüket a magyarok a világbajnokság férfi tőr csapatversenyében, mivel - a hivatalos indoklás szerint - agresszív viselkedés miatt - valójában káromkodásért - kizárták őket.

A 9-16. helyért először kikaptak az amerikaiaktól, majd a hongkongiak ellen léptek pástra. A mérkőzésvezető megítélésük szerint több egyértelmű szituációban sújtotta őket, emiatt többször tiltakoztak. Az egyre paprikásabb hangulatban azután, 32-34-es állásnál újra egy emberként protestáltak, amit a zsűri fekete lappal "honorált".

"Az az igazság, hogy egyre jobban felhúzták magukat a fiúk, s a végén már nem odaillő kifejezésekkel tiltakoztak az egyébként valóban nagyon sokat tévedő mérkőzésvezető ténykedése ellen. Őt ugyan nem sértették meg, de kirohanásuk így is kizárást vont maga után, jogosan" - mondta az MTI-nek Solti Antal szakágvezető.

Egyébként már a visszalépést fontolgatták, mert előzőleg Juhász Bence és Marsi Márk is megsérült, így ha pástra is léptek, gyakorlatilag csak álldogáltak, komoly akciót nem tudtak indítani.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Értékeljen, nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Írja meg véleményét itt!