Szabina
4 °C
12 °C

A Nagy Ő is indul a magyar GP-n

MTI
2003.12.03. 14:16
Három nappal a rajt előtt elkészítették a nyolcas döntő sorsolását a férfi teniszezők Raiffeisen Magyar Grand Prix-sorozatában, amelyet a Szépvölgy úti csarnokban rendeznek meg.

Az egymillió forint összdíjazású torna budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy pénteken a negyed-, majd szombaton az elődöntőket játsszák a résztvevők szerint roppant gyors pályán. A finálét vasárnap 12 órától bonyolítják le.

"Remélem jó meccsek lesznek és sikerül megvédeni címemet" - mondta az 1. helyen kiemelt Bardóczky Kornél.

A döntő után különleges "párharcot" láthatnak a teniszrajongók: Mandula Petra, a világranglistán jelenleg legelőkelőbb helyen (40.) álló magyar játékos csap össze a szabadtéren bajnoki címvédő Noszály Sándorral, aki az elmúlt hónapokban jobbára mint a "Nagy Ő" híresült el. A kilencvenes évek legjobb hazai férfi teniszezője minden játékban előnyt ad ellenfelének, azaz 0-15-tel kezd.

"Ha Sanyinak bejön az első szervája, akkor változtatunk a szabályokon, s a második szettben még több előnyt kap Petra" - tette hozzá Taróczy Balázs, a szövetség szakmai igazgatója, minden idők egyik legjobb magyar teniszezője.

A negyeddöntő párosítása:

Bardóczky Kornél (1.)-Balázs György
Kiss Sebő (2.)-Noszály Sándor
Fonó László (3.)-Böröczky Zoltán
Tatár Zsolt (4.)-Hultai Gergely

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.