A Nagy Ő is indul a magyar GP-n

MTI
2003.12.03. 14:16
Három nappal a rajt előtt elkészítették a nyolcas döntő sorsolását a férfi teniszezők Raiffeisen Magyar Grand Prix-sorozatában, amelyet a Szépvölgy úti csarnokban rendeznek meg.

Az egymillió forint összdíjazású torna budapesti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy pénteken a negyed-, majd szombaton az elődöntőket játsszák a résztvevők szerint roppant gyors pályán. A finálét vasárnap 12 órától bonyolítják le.

"Remélem jó meccsek lesznek és sikerül megvédeni címemet" - mondta az 1. helyen kiemelt Bardóczky Kornél.

A döntő után különleges "párharcot" láthatnak a teniszrajongók: Mandula Petra, a világranglistán jelenleg legelőkelőbb helyen (40.) álló magyar játékos csap össze a szabadtéren bajnoki címvédő Noszály Sándorral, aki az elmúlt hónapokban jobbára mint a "Nagy Ő" híresült el. A kilencvenes évek legjobb hazai férfi teniszezője minden játékban előnyt ad ellenfelének, azaz 0-15-tel kezd.

"Ha Sanyinak bejön az első szervája, akkor változtatunk a szabályokon, s a második szettben még több előnyt kap Petra" - tette hozzá Taróczy Balázs, a szövetség szakmai igazgatója, minden idők egyik legjobb magyar teniszezője.

A negyeddöntő párosítása:

Bardóczky Kornél (1.)-Balázs György
Kiss Sebő (2.)-Noszály Sándor
Fonó László (3.)-Böröczky Zoltán
Tatár Zsolt (4.)-Hultai Gergely