Emánuel
3 °C
12 °C

Három válogatott kézist igazolt a fehérvári Cornexi

MTI
2004.06.21. 17:07
Sugár Tímea, a női kézilabda-válogatott kapusa a Cornexi-Alcoához igazolt át a Ferencvárosból, s ugyancsak Székesfehérvárott folytatja pályafutását Balogh Bea, aki eddig az osztrák Hypónál szerepelt.
Mindezt a keddi fehérvári sajtótájékoztatón jelentették be a helyi NB I-es csapat vezetői. Az új szerzemények kétéves szerződést kötöttek a Cornexi-Alcoával, ahová ugyanennyi időre kötelezte el magát a junior válogatott hódmezővásárhelyi Szabó Valéria is. Szerb-montenegrói válogatott játékosuk is van mostantól a fehérváriaknak, minek utána a 23 éves Vámos Boglárka ugyancsak a megállapodást aláírók közé tartozik.
Természetesen távozók is akadnak. Amint korábban ismertté vált, befejezte sportpályafutását Deli Rita és Kovács Tímea. Nem hosszabbítottak szerződést ugyanakkor a román Gisca Krisztinával, továbbá Kerekes Ildikóval és Bartek Piroskával.
A klub vezetői bejelentették: azt kívánják elérni, hogy a magyar élmezőnyhöz tartozzon a csapat és két éven belül komoly eredményt érjenek el. A szakmai munkát változatlanul Szabó Edina irányítja, segítője a volt sokszoros válogatott kapus, Rácz Mariann.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.