Judit
-2 °C
8 °C

Belmondo is nyilatkozott Papp Laciról

MTI
2006.03.24. 13:49
Szombaton, 14:40 órai kezdettel mutatja be a Duna Televízió a Volt egyszer egy Papp Lacink című egyórás filmet, amely a 2003-ban elhunyt háromszoros ökölvívó olimpiai bajnok születésének nyolcvanadik évfordulójára készült.

A film végigköveti Papp László pályafutását, megrázó szavakkal nyilatkozik az özvegy, Zsóka néni, s természetesen nem hiányozhat a megszólalók közül ifj. Papp László sem. Kiderül, milyen ember, férj, apa volt minden idők egyik legnépszerűbb magyar sportolója.

Amint azt az alkotók elmondták, örömmel vállalta a nyilatkozatot Jean-Paul Belmondo, Presser Gábor, Kóbor János, Benkő László, Sztankay István, Hofi Héza, Csötönyi Sándor. Valóságos szenzáció, hogy néhány napja New Yorkban fogadta a Duna TV stábját az a José Luis Torres, aki 1956-ban, Melbourne-ben Papp László ellenfele volt az olimpiai döntőben. Amatőr pályafutása során egyetlen vereséget szenvedett, s azt éppen Papp Lacitól, a nagy bajnoktól, akiről ma is könnyes szemekkel beszél. Torres később Amerika egyik legnépszerűbb ökölvívója lett, jelenleg szakkomentátor.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.