Emánuel
3 °C
12 °C

Belmondo is nyilatkozott Papp Laciról

MTI
2006.03.24. 13:49
Szombaton, 14:40 órai kezdettel mutatja be a Duna Televízió a Volt egyszer egy Papp Lacink című egyórás filmet, amely a 2003-ban elhunyt háromszoros ökölvívó olimpiai bajnok születésének nyolcvanadik évfordulójára készült.

A film végigköveti Papp László pályafutását, megrázó szavakkal nyilatkozik az özvegy, Zsóka néni, s természetesen nem hiányozhat a megszólalók közül ifj. Papp László sem. Kiderül, milyen ember, férj, apa volt minden idők egyik legnépszerűbb magyar sportolója.

Amint azt az alkotók elmondták, örömmel vállalta a nyilatkozatot Jean-Paul Belmondo, Presser Gábor, Kóbor János, Benkő László, Sztankay István, Hofi Héza, Csötönyi Sándor. Valóságos szenzáció, hogy néhány napja New Yorkban fogadta a Duna TV stábját az a José Luis Torres, aki 1956-ban, Melbourne-ben Papp László ellenfele volt az olimpiai döntőben. Amatőr pályafutása során egyetlen vereséget szenvedett, s azt éppen Papp Lacitól, a nagy bajnoktól, akiről ma is könnyes szemekkel beszél. Torres később Amerika egyik legnépszerűbb ökölvívója lett, jelenleg szakkomentátor.

Egzotikus körutazások!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.