Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C

Négy magyar női birkózóérem Kijevben

2016.02.15. 14:20

Négy érmet szerzett a magyar női birkózó-válogatott a Kijevben rendezett nemzetközi versenyen, írta az MTI.

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a tíz ország sportolóit felvonultató női versenyben Sleisz Gabriella 60 kilogrammban második lett, míg Sastin Marianna (63 kg), Dénes Mercédesz (53 kg) és Wilson Vanessa (69 kg) egyformán a harmadik helyen végzett. Galambos Ramóna ötödikként zárt, miután a bronzmeccsen Dénessel szemben alulmaradt.

A magyarok kéthetes kijevi edzőtáborozást zártak le a versennyel, melyen a csapat egyik legjobbja, a tavalyi Európa Játékokon győztes Barka Emese nem indult, miután meghúzódott a válla, s Gulyás István szövetségi kapitány nem akart egy súlyosabb sérülést kockáztatni.

"Nem túl nagy létszámú, de igen sűrű mezőny jött össze, amelyben mindenki helytállt. Elégedett vagyok a lányokkal, különösen két hét edzőtáborozás után. Sastin Marianna bronzmérkőzése tetszett a legjobban, ám a többiek is mutattak pozitívumokat" - nyilatkozta a szakvezető, hozzátéve, hogy csütörtöktől Svédországban folytatják a felkészülést a márciusi, rigai Európa-bajnokságra, s az áprilisban kezdődő olimpiai kvalifikációs versenyekre.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!