E.ON Kézilabdagála: elkeltek a kapusok

2005.12.21. 15:00
A december 30-i, debreceni kézilabdagála All Star-mérkőzésének két csapatkapitánya, Kirsner Erika és Mezei Richárd kiválasztották együtteseik kapusait. Mezeinek jutott Pálinger Katalin.

Megkezdődött a december 30-i debreceni E.ON Kézilabdagálán szereplő All Star-csapatok választása, a két csapatkapitány, Kirsner Erika, az FTC balszélsője és Mezei Richárd, a Pick-Szeged beállója vezérletével.

Első nap a szurkolók által beválasztott férfikapusok közül Kirsner, az Ászok vezetője Mikler Rolandot választotta, így Mezei gárdájába, a Királyok együttesébe Puljezevics került. A női hálóőrök közül már a szegedi játékos választhatott először, és Pálinger Katalin mellett tette le a voksát, így Herr Orsolya az Ászokat erősíti majd a Főnix-csarnokban. A második napon a jobbszélsők kerülnek "terítékre".

Az E.ON Kézilabda Gálára 1500 forintos egységáron még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban, valamint Budapesten a szervezőirodán (Prexton Kft., XIII. kerület, Dózsa György út 53.).

Az All Star-keret további tagjai:
Jobbszélsők: Balogh Beatrix, Kovacsicz Mónika, Bendó Csaba, Tombor Csaba.
Jobbátlövők: Németh Helga, Radulovics Bojana, Nagy László, Kotormán Attila.
Irányítók: Görbicz Anita, Siti Bea, Császár Gábor, Éles József.
Beállók: Borbás Rita, Madai Petra, Gál Gyula.
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).