Olimpia 2004

A vízilabdázók és a NOB döntenek aranyaink számáról

Annus Adrián vissztérhet Athénba

2004. 08. 28., 20:55 | Frissítve: 2004. augusztus 29., vasárnap 00:01

Az athéni olimpia utolsó napjának leglátványosabb eseménye minden bizonnyal a záróünnepség lesz, számunkra a legfontosabb azonban a férfi pólósok döntője. Valamint egy kellemetlen történet újabb fejezete: a NOB vasárnap dönt Annus Adrián kalapácsvetésben megszerzett aranyérméről. Úgy tűnik, a szombathelyi dobóatléta visszatér Athénba.

Az utolsó napon nemcsak a pályán dől el, hány arannyal fejezi be a magyar csapat athéni szereplését: Kásásék a medencében, sportvezetőink a NOB bizottsága előtt küzdenek az aranyért.

A pólósok dupláznának

Az olimpiai bajnoki címvédő magyar vízilabda-válogatott délután fél ötkor játszik a szerbekkel címe megvédéséért. A két együttes keretbe foglalja az ötkarikás játékokat, hiszen a csoportküzdelmek során először egymás ellen mérkőztek és akkor Kásásék két góllal verték ellenfelüket.

Radulovicsék csalódottan az utolsó meccsen

Az olimpia előtt sokan biztosra vették, hogy a női kézilabda-válogatott is az aranyéremért mérkőzik a zárónapon. Nos csak a nap stimmel, mert Pálingerék is pályára lépnek, de csak az ötödik helyért mérkőznek fél kettőkor a spanyolokkal.

Kézidöntők nélkülünk

Mindkét nem kézilabda-döntőjét is az utolsó napon rendezik, a férfiaknál a horvátok a németekkel, a nőknél a dánok Koreával mérkőznek. A férfi röplabdadöntő is minden bizonnyal hallatlanul izgalmas meccset hoz, miként a z utolsó öt súlycsoport bokszdöntőjét.

Este vége

Valószínűleg ezeken az eseményeken is számtalan látványos megoldás lesz, de az igazán színpompás show-t a 20.15-kor kezdődő záróünnepségen rendezik.

Aranyért küzdenek a sportvezetők is

Helyszíni tudósítóink jelentése szerint a magyar csapat vezetői, jogászokkal, orvosokkal kiegészülve szombat este arra készültek, hogy az Annus Adrián ügyében vasárnap esedékes meghallgatásra kidolgozzák a stratégiát. Molnár Zoltán csapatvezető és a segítők az olimpiai faluban tanácskoznak és jelenleg úgy tűnik, a korábbi hírek ellenére a főszereplő visszatér Athénba, hogy tisztázza magát a doppingvádak alól.

N;
hirdetés