A legnagyobb Neymar-testcsel, ami létezhet

2015.09.10. 18:18

Szerdán már láttuk, amint Brazília 4-1-re lépte le az USA-t, megcsodálhattuk Rafinha gólját is. De valami csak csütörtökön lett teljesen nyilvánvaló.

Az akciónál a felső kamerából úgy tűnt, Neymar is benne volt a játékban, ő adta az utolsó előtti passzt, valahogy sarokkal, kényszerítőben Lucasnak, aki aztán leosztotta az asszisztot.

Furcsa is volt, hogy a partjelző miért nem intette be a lest, mivel Neymar egyértelműen lesen állt, aztán csütörtökön előkerült pár alternatív kameraállás, amiből tisztán látszik, hogy Neymar nem ért a labdához.

Mozdult a labda felé, de aztán simán továbbengedte azt, ezzel persze elküldte a védőjét, aki a testcsel miatt nem rúgta el a labdát. Vagyis Lucas magát szöktette, és tulajdonképpen egy giganagy megkerülős cselt hajtott végre.

A legnagyobb Neymar-testcsel, ami létezhet

A partjelző is láthatta, nem ért hozzá a labdához, sőt, konkrétan kitért előle, nehogy les legyen, ézért továbbengedte a támadást. Természetesen Neymar nagyon is játékba avatkozott, így egy futballt értő partjelző be is intette volna a lest, de az asszisztens eldöntheti, mit vél aktív játékba avatkozásnak, és emberünk Neymárét nem minősítette annak.

A bíró asszisztált az egészhez, bár közelről nézte, mit csinál Neymar, kipillantott a partjelzőjére, és miután a zászló nem emelkedett, engedte a játékot.

A barcás Rafinha meg is hálálta, szenzációs gólt rúgott.