Újra börtönben a volt szeretőjét kutyákkal felfalató brazil focista

2017.04.26. 12:46

Elemi erejű felháborodás kísérte Bruno Fernandes das Dores de Souza futballkapus börtönbüntetésének felfüggesztését Brazíliában, ami akkor került napvilágra, amikor a brazil másodosztályú Boa Esporte az idén márciusban leszerződtette a férfit. A férfi 22 éves börtönbüntetését függesztették fel hét év után, amit azért kapott, mert megölette a volt szeretőjét. Bérgyilkosokat fogadott, akik a nőt brutálisan megölték, majd kutyákkal tüntették el a holttestét.

A nő, Eliza Samudio, modell volt, és 2009-ban esett teherbe Souzától, meg is szülte a gyereket, akit a nővel együtt a kapusnak el kellett tartania. A vád szerint ez volt a gyilkosság indoka.

A klubbal ezután számos szponzor szakította meg a kapcsolatát. A férfit most újra visszavitték a börtönbe, írja a BBC.

A Brazil Legfelsőbb Bíróság kedden vonta vissza a szabadságvesztést felfüggesztő határozatot, majd azonnali hatállyal elrendelte a férfi visszaszállítását a börtönbe.

És bár innen nézve, teljesen lényegtelen, de sportoldalként elmondjuk, hogy a szurkolók körében csak Brunóként ismert férfi igen sikeres volt, játszott a legnagyobb brazil klubokban, mint a Atletico Mineiro, Corinthians, Flamengo, ez utóbbiból rúgták ki 2010-ben, amikor megvádolták a gyilkossággal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport