Megtanultam együtt élni a melleimmel

2013.08.31. 23:18

A világranglista-vezető teniszezőnő, Serena Williams könnyed interjút adott a DuJour magazinnak, amit még nagyon sokat fognak idézni.

Hiszen miközben nyeri a meccseket a US Openen, nyíltan beszélt az alakjáról, a melleiről. Mert bár az is fontos infó, hogy nem babonás, és hogy egy versenyen szinte soha nem hagyja el a hotelt, mert megrohanják a rajongók, és nem akar különbséget tenni, hogy az egyikkel beszél a másikkal viszont már nem. Azért mégiscsak az alakja az egyik legizgalmasabb kérdés.

„Nincs még egy olyan sportolónő, mint én, akinek ekkora mellei vannak. Venus mindig is karcsú volt és vékony, én már kicsinek duci. Meg kellett tanulni együtt élni a melleimmel, elfogadtam, hogy ilyenek a vonalaim. Jól érzem magam a bőrömben, de nem volt ez mindig így, körülbelül hét éve mondhatom, hogy maximálisan kibékültem önmagammal.”

Emellett azt is megtudtuk, hogy amikor kicsi volt, ruhákat varrt a babáinak, és hogy még mindig nem felejtette el, amit az édesanyja tanított neki.

Serena Williams úgy nyert eddig három meccset, hogy összesen nyolc gémet veszített.

Ugyancsak a negyedik fordulóban érdekelt a román Simona Halep, akinek régebben még Williamsnél is nagyobb mellei voltak, de miután kisebbítette, sorra nyeri a tornákat.