Szeretne új Facebookot?

2011.09.26. 10:44

A múlt héten aktiválódott a Facebookon a legújabb szolgáltatás, a Timeline. A Timeline az új profiloldal, a profilon látható lesz minden közeli esemény, de az években felgyülemlett tartalomból a Facebook véletlenszerűen válogatja ki a legfontosabbakat. Egyelőre csak fejlesztőknek elérhető, így mezei felhasználók egyelőre nem látják. De ha valaki nagyon szeretne új Facebookot magának, nagyon egyszerűen megteheti.

Először is be kell lépni a Facebookba, majd fejlesztőként kell bejelentkezni. Ehhez egyszerűen be kell írni a keresőbe, hogy developer, és rákattintani az első találatra, ami valószínűleg a Developer nevű alkalmazás lesz.

Engedélyezni kell a hozzáférést. Miután ez megvan, készítsenek egy új alkalmazást: kattintani kell az új alkalmazás készítése (Create New App) gombra. A következő lépésben el kell nevezni az alkalmazást és engedélyezni kell.

Az alkalmazás fő képernyőjére kell navigálni, és bal oldalt megkeresni az Open Graph nevű gombot. Ezt is engedélyezni kell, majd tesztelni az alkalmazást. Ehhez be kell írni egy műveletet és azt, hogy mivel tesszük ezt: például read a book vagy eat a sandwich. Változtasson meg néhány alapbeállítást a következő néhány oldalon, majd fogadja el azokat.

Ezek után már csak néhány percet kell várni, majd visszamenni a Facebook fő oldalára. A Timeline-ba szóló meghívónak már ott kell lennie az oldal tetején, használatra készen.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM