Mária
-7 °C
3 °C

Háromszázezer sms havonta

2005.05.12. 11:45
Egyetlen hónap alatt 182 689 szöveges üzenetet pötyögött be a mobiljába egy indiai férfi, de ez csupán a rekordkísérletének a főpróbája volt. A célja havi háromszázezer sms, mert így bekerülhet a Guiness Rekordok Könyvébe.

Az indiai Deepak Sharma bizonyára nagyon szereti a családtagjait és a barátjait, hiszen egyetlen hónap alatt 182 689 szöveges üzenetet küldött nekik. Azt nem írták meg az indiai lapok, hogy a férfi miként tudott körülbelül tizennégy másodpercenként új üzenetet küldeni; valószínűleg vagy nagyon szűkszavú volt, és csupán egy-két szót írt, vagy nagyon fürgék a hüvelykujjai.

Az elszánt férfi bemelegítésként először csupán ötvenezer sms-t küldött el, a következő hónapban azonban már elérte a százezret. Most már naponta hatezer sms bepötyögésére képes, de Deepak Sharma ezzel sem elégedett, hiszen a legfőbb célja az, hogy bekerüljön a Guinness Rekordok Könyvébe, és ehhez állítólag naponta tízezer, azaz havi háromszázezert sms-t kell elküldenie.

Sharma mobilszolgáltatója ezernégyszáz oldalas számlával jutalmazta a próbálkozást, de a férfinak nincs miért aggódnia, mivel korlátlan üzenetküldésre fizetett elő az Airtel nevű cégnél.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.