Ismét megjelentek a szexszel fizethető albérletek. Igaz most kicsit trükkösebben hirdetik őket

2015.05.27. 14:19

Emlékeztek még azokra a hirdetésekre, amelyekben szexet kért a tulajdonos bérleti díj fejében? Jó oké, volt aki csak annyit írt, hogy csinos lánynak díjmentes a kégli, lehet hogy csak jó szívű volt! Ám máshol valaki kerek-perec leírta, hogy:

Ápolt fiatal lánynak, kölcsönös szimpátia esetén 19.000 Ft/hó + 3 együttlét + rezsi

Maradjunk annyiban, hogy ő nem volt valami nagyvonalú. Viszont állítólag nem sértett törvényt. Ráadásul elég célratörő volt. Ennek tükrében elég furcsa viszont az a módszer, amiről Kata küldött nekünk levelet:

Épp olvastam a cikket az indexen a mókás ingatlanhirdetésekről. Egy kedves barátom az alábbiba futott bele. 

Sima albérlethirdetés, normális kivitel, semmi gyanús. Emailben érdeklődött a részletekről. Ezt a választ kapta:

Szia! A lakás a belvárosban a Károly János utcában található, de...  hogy is mondjam, nem igazán pénzért szeretném kiadni. :)  Barátnőt keresek, aki cserébe anyagiaktól mentesen költözhetne. Vadi új lakás, luxus módon és teljesen berendezve (új led TV, mikró, hűtő, házimozi) A tervem az lenne, hogy heti egy találka és nincs albérleti díj. A lakás természetesen csak a tiéd lenne, én nem laknék ott, és tiszteletben tartva a magán szférádat csak akkor találkoznánk, ha előtte leegyeztettük, és mindkettőnknek jó. A lakás egyébként 59.000 Ft + rezsi lenne, de ezt teljes mértékben elengedném, ha tényleg működhetne a dolog. Én 32 éves 180 cm 85 kg, barna rövid hajú intelligens, érett, rendkívül korrekt és diszkrét srác vagyok. Hogy érzed, esetleg így is érdekelne? :) írj bátra, velem bármit meg lehet beszélni! :)

Tomi 

Úgy gondolom ez túlmegy bizonyos határokon :D de akár még vicces is lehet ha úgy fogjuk fel.

Hát szerintem inkább szomorú a dolog. Szegény Tomi. Ezzel a módszerrel szerintem elég nehezen fog összejönni amit akar, mert ha mondjuk húsz e-mailt kap a hirdetésére, az már egy tök jó szám, de elég kevés esélyét látom, hogy pont ebben a húszban legyen ott a NAGY Ő vagy hogy is mondják ezt szépen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport