A nagy Omninvest-svindli

2009.12.01. 11:40

Elöljáróban annyit, hogy én beoltattam magam H1N1 ellen az Omninvest által gyártott, rendkívül gyanús vakcinával, és ugyanerre bíztatnék minden kedves olvasót - ahogyan a háziorvosom fogalmazott, ártani nagy valószínűséggel nem árt, a pandémiás tüdővérzés és a lélegeztetőgép elkerülésének pedig még a halvány lehetősége is szinte ingyen van alig négyezerért.

A lélegeztetőgép elkerülésének még a halvány lehetősége is szinte ingyen van alig négyezerért

A vakcinába rejtett orwelli nanocsip legendája sem riasztott el az NBH által garantált minőségű oltóanyagtól, hiszen teljesen felesleges volna ilyen ördögien rafinált módon megfigyelés és kontroll alá helyezni az embereket, miközben mindenki önként és dalolva megvásárol, költségeket nem kímélve üzemeltet és éjjel-nappal magánál tart egy totális megfigyelő-, és lehallgatórendszert, tudnillik a mobiltelefont, és sokan interneteznek is.

Az oltóanyagot és az oltást övező politikai hisztéria pedig oda vezethet, hogy ha esetleg bedurvul a járvány, tényleg megritkul majd a nemzeti ellenállás egyre szélesedő tábora – na nem az oltás, hanem annak elmaradása miatt, hiszen bizonyos körökben hamarabb tűznék ki a Lonsdale-pulcsira az ötágú vörös, vagy a hatágú sárga csillagot, mintsemhogy beoltassák magukat, így köztük jóval nagyobb pusztítást végezhetnek a CIA/Moszad laboratóriumaiból elszabadult/elszabadított vírusok. Az meg kiknek lesz jó? Na ugye.

Az oltóanyagot gyártó cég története és háttere viszont szerény véleményem szerint is az országot irányító politikai-, és a velük összefonódott orvos-elit semmiféle határt nem ismerő pofátlanságának minősített esete. És ez a pofátlanság ebben az esetben nem csupán az orcátlan közpénz-privatizáció ma már teljesen hétköznapinak számító gyanúját veti fel, hanem a vakcina iránti bizalmatlanság formájában manifesztálódva konkrét emberéleteket követel.

A korábban állami kézben lévő vakcinagyártást a kalózprivatizáció hőskorában, a kilencvenes évek közepén szervezték ki egy magáncégnek ismeretlen feltételekkel és körülmények között. A Heti Válasz összesítése szerint az elmúlt 14 évben legalább 15 milliárd forintot pengetett ki a költségvetés az Omninvest Kft.-nek úgy, hogy közben senki nem tudhatja, kinek a számlájára csorognak be a korlátlan monopolhelyzetbe segített cégnek fizetett milliárdok.

A magyar magánszemélyek által alapított Omninvest Kft. tulajdonosa ugyanis évek óta egy ciprusi offshore cég, a valódi tulajdonosok anonimitását pedig profi strómanok garantálják, akik a Bahamáktól a Man-szigetekig kínálnak teljes körű diszkréciót azoknak, akiknek valamilyen okból kényelmetlen, összeférhetetlen, veszélyes, vagy törvénytelen volna a saját nevükön intézni üzleti ügyeiket.

Csak találgatni lehet, kinek vagy kiknek az összeférhetetlenségét leplezi a ciprusi Sumpter Pharmaceuticals Limited

Magyarországon három dolgot jelenthet, ha offshore hátterű cég üzletel az állammal: először is konkrét lopást (sikkasztást, hűtlen kezelést), mint például az MVM ismeretlen tulajdonosi hátterű offhsore cégekhez került milliárdjainak esetében, másodszor pedig korrupciót, amikor az állami megrendelés nyertese a megrendelői oldalon és/vagy a versenytársban való érintettségét, összeférhetetlenségét, a közbeszerzés tisztátlanságát igyekszik leplezni ily módon, mint például a KSZF papírtenderén.

Harmadszor pedig állítólag az is lehetséges, hogy a minden szempontból kifogástalan körülmények között kiválasztott szerencsés beszállító csupán adót optimalizál, vagyis a közterheket szívesebben fizeti meg a Kajmán-szigeteknek a magyar államtól kapott megrendelés után, de erre nem tudok példát mondani, ez Oszkó Péter szakterülete.

Mivel a valódi tulajdonosokat láthatatlanná teszi ez a cégtulajdonlási forma, azt csak találgatni lehet, hogy az Omninvest esetében kinek vagy kiknek az összeférhetetlenségét leplezi a ciprusi Sumpter Pharmaceuticals Limited. Egy a Gazprom-szerződés és Hagyó Miklós kalandos múltjának ügyében feltűnően jól értesült titokzatos blogger szerint a tulajdonosi kör „orvos-félékből, kalandorokból és titkosszolgákból áll”, és egy a politikai viszonyok függvényében változó érdekkör ellenőrzi a céget, így tarthatta meg privilegizált megrendeléseit, támogatásait ciklusokon át.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként személyesen mutatta be a WHO szerint is kamugyanús H5N1-vakcinát

Alátámasztani látszik ezt az elméletet, hogy az Omninvestet pártállásra való tekintet nélkül kaserolta-kaserolja a politikai elit, Gyurcsány Ferenc például miniszterelnökként személyesen mutatta be annak idején a világon elsőként elkészült, a WHO szerint is kamugyanús H5N1-vakcinát. Még sehol nem volt a H1N1, de az állami megrendeléseken túl már milliárdos hiteleket és kutatás-fejlesztési támogatásokat kapott a cég, amelyben a nemzetközi piacon csak a titokzatos iraki Attila sejk látott fantáziát.

Az egészségügyi hatóságok illetékesei és a pártok egészségpolitikusai, vagyis az orvos-elit szerint mégis nagyon jól van ez így: Falus Ferenc országos tisztifőorvos azt nyilatkozta, hogy az Omninvest stratégiai cég, ugyanolyan elbírálás alá esik, mint egy fegyvergyár, ne is akarjuk megtudni hogy kié. Az állam és az Omninvest szerződéseit titkosították, és csak hosszas huzavona után hoztak nyilvánosságra belőle néhány, a felmerült kérdésekre válaszokkal nem szolgáló részletet.

A „hazai” oltóanyagot tehát egy olyan cég gyártja, amelybe a magyar állam milliárdokat pumpált kétes, átláthatatlan és titokként kezelt körülmények között, tulajdonosai pedig rejtőzködnek, és ezáltal nagyjából a drogkereskedők által kínált szerek és a kéretlen reklámemailekben hirdetett hamis potencianövelők előállítóival vállalnak azonos mértékű - azaz semennyi - felelősséget a termékeikért.

Az oltóanyaggyár mögött álló titokzatos drogbáróknak a magyar állam egészségügyi hatósága a dílere

A különbség csak annyi, hogy a pilisborosjenői oltóanyaggyár mögött álló titokzatos drogbáróknak a magyar állam választott tisztségviselői és egészségügyi hatósága a dílerei. A dílerkérdés pedig közismerten bizalmi ügy, a H1N1-oltást elutasítók magas aránya az egész magyar állam iránti totális, és sajnos teljesen racionális, észérvekkel alátámasztható bizalmatlanságot tükrözi.

A cikket itt lehet kommentálni