Ez az utolsó harc a Zegyetemek Háborúján

2013.12.03. 21:30 Módosítva: 2013.12.03. 21:30
 
h i r d e t é s

Ez itt a Zegyetemek Háborújának mindent eldöntő ötödik, és egyben utolsó fordulója, aminek a végén végre olyan demagóg és általánosító megállapításokat tehetünk, hogy a miskolci egyetemisták okosabbak, mint bárki más, vagy hogy a nőknek aztán mindenki másnál élesebben vág az esze. Négy forduló után Teca nevű versenyzőnk áll legelöl, ő az egyetlen, aki eddig minden fordulóban hibátlanul töltötte ki a tíz kérdésből álló kvízt. Összetettben pedig a Miskolci Egyetem vezet, közvetlenül a Gábor Dénes Főiskola és a Corvinus előtt. Érdemes nyomulni és minél pontosabban válaszolni a kérdésekre, mert aki ebben a fordulóban nyer, egy százezer forint értékű Samsung házimozirendszert kap a mall.hu jóvoltából!

A játékszabályokat itt találja, de röviden arról van szó, hogy november elején indítottuk el a kvízsorozatot, amin felsőoktatási intézmények hallgatói, volt hallgatói és szimpatizánsai vetélkednek egymással közéleti, kulturális, tudományos, történelmi, gazdasági, technológiai és sporttal kapcsolatos kérdéseken keresztül, öt héten át. A játékosok Indapass regisztrációval vehetnek részt a játékban, és a kérdőív kitöltése előtt megnevezhetnek egy egyetemet vagy főiskolát, amelynek a nevében játszanak.

Mindenki egyszer töltheti ki a kvízt, 24 órán belül, utána ez a kvíz már nem lesz elérhető. A kérdések megválaszolására 20-40 másodperce van, attól függően, milyen hosszú a kérdés. Ha videót kell néznie, vagy hangfelvételt kell hallgatnia, akkor a válaszadásra szánt idő csak azután indul el, hogy megnézte/meghallgatta, amit kell, és készítsen elő fülest, ha órán töltögeti, és nem akarja, hogy a tanár furán nézzen. A kvíz végén olvashatja a helyes válaszokat, a saját eredményét majd pénteken hasonlíthatja össze a többiekével.

Kezdje el az utolsó fordulót most!