104 találat az Indexről, és a környékéről.
Ebbe a melengető őszi krémlevesbe a sárgarépa és a vöröslencse mellé izgalmas fűszerek is kerülnek.
A sűrű svéd sárgaborsóleves különlegessége, hogy a fazékban sertéshús is fő.
Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.
A krémes, sűrű török zöldségleves sokféle hozzávalóból áll.
A sertéskaraj is lehet puha, szaftos: készítsd most el paradicsomszószban, és dobj mellé kakukkfüvet!
A kolbásszal és tésztával főtt sűrű paradicsomleves egy szelet kenyérrel tökéletes ebéd lehet.
A norvég zöldségkrémleves különösen jólesik az őszi estéken.
A német recept alapján készülő sűrű, tejfölös krumplilevesből nem lesz elég egy tányérral.
A sűrű, tejfölös sertésragulevest mustáros habarással sűrítsd be.
A vaj és a tejszín párosa tökéletesen megy ehhez a krémes csirkecombhoz is.
A sertéstarja egészben sütve is fejedelmi ebéd: a titka a fűszeres pácban van.
A házi húsleveskockától minden leves és sokféle egyéb étel is finomabb lesz.
A sűrű, lengyel paradicsomleves egyszerre édes és savanykás: igazi ízkavalkád.
A tejszínes, citromos csirkehúsleves egyszerre frissítő és laktató bevezetője az ebédnek.
A sűrű spárgakrémleves is készülhet vegán módon.
A serpenyőben sült fokhagymás rostélyos mennyei fogás, és viszonylag hamar el is készül.
A sűrű fehérbableves konzervből készül, így az elkészítése sem tart sokáig.
A tejszínes belga csirkeleves összehozza az országban élőket, ugyanis a flamand és a belga területeken egyaránt népszerű.
A fehérborral főtt hagymaleves úgy az igazi, ha sajtos pirítóssal tálalod.
A hirtelen sült tepsis csirkemell szaftosabb lesz, ha tejszínes mártással tálalod.
Készítsd el a megszokott és szeretett paradicsomlevest húsgombócokkal!
A mexikói zöldséglevesbe kerül kétféle bab és sok egyéb finomság is.
Sokféleképpen támogathatja az egészségünket a rendszeresen fogyasztott alaplé.
A klasszikus csontleves egy igazi szuperfood.
Ebbe a sűrű, rengeteg zöldséggel főtt sertésragulevesbe kevésbé megszokott fűszerek is kerülnek.
2023. december 14., 09:48
Az enyhén diós aromájú quinoa tökéletes helyettesítője a rizsnek, és sült csirkemellel tálalva fantasztikus ebéd.
2023. november 11., 09:08
A savanyú káposztával dúsított húsleves tartalmas és vitamindús bevezetője lehet az ebédnek.
A tejszínes görög csirkecombba citrom is kerül, így akár télen is tengerparti hangulatot hoz a konyhádba.
A sűrű bableves sok-sok zöldséggel és paradicsomlével főzve igazán jólesik a hűvösebb napokon.
Nincs finomabb az omlós, puha szűzpecsenyénél: ezzel a mártással egyszerűen ellenállhatatlan.
Dobd fel a zöldborsólevest valami izgalmassal! Reszelt sajttal főzve talán még finomabb.
2023. augusztus 12., 09:08
A nyári bableves finom, laktató, és sok zöldséggel fő együtt.
2023. augusztus 4., 09:08
A zöldséges amerikai kukoricaleves olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
Akkor a legfinomabb a sertésraguleves, ha friss, roppanós zöldségekkel készíted.
A zöldséges, rizses csirkemellben az a csodás, hogy minden hozzávaló egyetlen serpenyőben készül.
A savanykás görög citromleves hidegen és melegen is frissítő.
A zöldséges, kolbászos rizs laktató, és alig van vele munka.
A kukoricás csirkehúsleves laktató, és a gyerekek nagy kedvence.
Most érik a zsenge zöldborsó, így akár hetente többször is érdemes elkészíteni ezt a mennyei borsólevest.
Ellenállhatatlan lesz a csirkecomb, ha olaj helyett olvasztott vajon sütöd puhára.
Az ír marhapörkölt különlegessége, hogy rövid előfőzés után a sütőben érnek össze az ízei.
Dobd fel a megszokott zellerkrémlevest póréhagymával, így egészen új fogást tehetsz az asztalra!
Próbáld ki a zellerkrémlevest újfajta módszerrel, krémsajttal sűrítve!
Curryvel ízesítve a krumplileves is sokkal finomabb lesz.
A szaftos, fűszeres, hagymás csirkecombnak tényleg lehetetlen ellenállni.
Dobd fel a megszokott zöldborsókrémlevest friss bazsalikommal! Ha szereted a csípőset, egy kevés chilivel is megbolondíthatod.
Ha gombával és zellerszárral együtt sütöd a csirkemellet, laktató, mégis kalóriaszegény vacsorát varázsolhatsz az asztalra.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
A fűszeres, selymes krumplikrémleves hamar készen van, és nagyon laktató.
A tárkonyos sertésragu sűrű, selymes, és vajpuhára párolódik hozzá a hús.
A franciák babos egytálétele, a cassoulet hasonlít a sóletre, de disznóhúst is nyugodtan lehet hozzá használni.
Különösen finom lesz az édesburgonya-krémleves, ha ropogós bacont is kínálsz mellé.
Az olasz bableves a belefőzött rengeteg tésztának köszönhetően olyan sűrű. Ha konzervbabot használsz hozzá, a főzési idő is sokkal rövidebb lesz.
A selymes vöröskáposzta-krémleves tej és liszt nélkül készül.
Ha van otthon alapleved, pillanatok alatt az asztalra varázsolhatod a grízgombóclevest.
A mediterrán marhahúslevesben minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
A tárkonyos húsgombócleves vitamindús és kiadós bevezetője lehet az ebédnek.
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
Karfiolból, kelbimbóból és répából isteni finom és vitamindús téli zöldséglevest dobhatsz össze.
Sokkal finomabbak lesznek a levesek, főzelékek és a mártások, ha házi zöldségalapléből készíted őket.