Keresés

22 találat az Indexről, és a környékéről.

2008. június 9., 13:32

Már megint lehet tévéelnöknek jelentkezni

Akár fel is húzhatnánk magunk, vörös fej és ziháló mellkas, ugyebár, de inkább vegyünk pár mély lélegzetet, ismételjük el háromszor, hogy modern közszolgálatiságnak megfelelni képes európai formátumú vezető, és aztán olvassuk el az MTI hírét. Mától a hónap végéig vehetik fel a pályázati csomagot azok, akik versenybe kívánnak szállni a Magyar Televízió (MTV) elnöki tisztségéért.

2008. február 12., 09:29

Czeglédi magáért felel

Czeglédi László kuratóriumi elnök az ellenzékiek nyílt levelére reagálva az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy nem kívánja kommentálni a hírt, amelyről hivatalosan nem tájékoztatta őt öt testületi tagtársa; annyit mondott csupán: "mindenki a saját szavaiért felel".

2008. február 12., 08:20

Miért nem lesz új tévéelnök?

Most akkor ki nem válaszolt mire? Miért nem kérdeztek előbb? És egyébként is mi lesz most a vezető nélkül maradó Magyar Televízióval? Ezeket a kérdéseket szegeztük Szabó Lászlónak, a köztelevízió fideszes kurátorának, aki aláírta, sőt információink szerint kezdeményezte azt a közleményt, mely szerint az ellenzéki tagok ma nem szavaznak majd egyetlen tévéelnöki pályázatra sem.

2008. február 11., 16:11

Nem lesz elnöke a köztévének

Holnap délelőtt fog szavazni a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége arról, hogy kit jelöl a Magyar Televízió Zrt.

2007. december 29., 14:54

Építsen új tévét legóból!

Megvette karácsonyra a gyereknek, és azóta vágyakozva nézi, ahogy összerakja, azután meg gyorsan szétszedi, hogy csillagrombolót, tengeralattjárót vagy autómosót építsen belőle? Szeretne a szőnyegen hasalva egy jobb világot építeni? Tervezze meg a Magyar Televízió új székházát legóból! Fogjon egy nagy vödör építőkockát és rendezze be az elnöki irodát (a jacuzzit és a bárpultot ki ne felejtse!) vagy álmodja meg azt a jelenetet, amikor az új tévéelnök megkergeti az évek óta a köztévén zsírosodó külső beszállítókat! Építse fel a köztévé új vécéit, ahonnan nem lopják el a csaptelepeket (igen, ez még most csak álom), vagy tervezze meg a Híradó stúdióját Pálffy István nélkül! Esetleg öntse legóba azt a gyönyörű pillanatot, amikor a Nap-keltében végre megszorongatnak egy minisztert! A lehetőségeknek csak képzelete és a gyerektől elrekvirálható Lego mennyisége szabhat határt.

2007. december 19., 11:17

Miért nem inkább Győzike show-t néz?

Merthogy minek egyáltalán a közszolgálati tévé, ahol vallási műsorokkal, nemzetiségi híradóval meg akadémikusok vitaestjével akarnak minket a tévé előtt tartani.

2007. december 18., 09:45

A királyi tévének végre lőttek

Bár Hammer Ferenc, az Index elnökjelöltje még nem kapott meghívást a hétvégi kora reggeli tévéműsorba, mi azért előre elkészítettünk vele egy interjút, amit ezennel a kollégák rendelkezésére bocsátunk.

2007. december 15., 12:13

Hammer: Száz százalék, hogy beadom

Mi már mondtuk eleget, de van, aki még mindig nem hiszi: igen, találtunk egy alkalmas embert a Magyar Televízió megüresedő elnöki posztjára, és a jelöltünk indul is a pályázaton.

2007. december 11., 12:34

Hammer for prezident!

És akkor recsegjen az induló, kocsizzon nagy ívben a kamera és csapdosson a szélben a zászló, kezdődjön a kampány, amiben ha kell jelöltünk babák buksiját simogatja napestig, de ha arra van szükség, hát tízezer punk előtt is eljátssza a Holiday in Cambodiat a Dead Kennedystől.

2007. december 11., 12:15

Milyen Feri?

Oké, hogy elindítunk valakit a tévéelnök választáson, de joggal vetődik fel a kérdés, hogy ki az.

2007. december 11., 11:38

Nem Friderikusz a mi jelöltünk

A sajtóban hírbe hozott személyek közül hárman is cáfolták az MTI-nek, hogy megvették a Magyar Televízió elnöki posztjára kiírt pályázat jelentkezési csomagját.

2007. december 10., 19:55

Átvettük a pályázatot

November 30-án, a végső határidő előtt másfél órával elmentünk jelöltünkkel átvenni a tévéelnöki pályázat anyagát, és egy nyugta ellenében átadtunk 120 ezer forintot.

2007. december 10., 13:53

Ostromolja meg a Magyar Televíziót velünk!

A tömegek legmesszebb eddig a Magyar Televízió büféjéig jutottak, amit ugyebár tavaly szeptember 18-án kifosztottak, jó érzékkel csak kaukázusi kefireket és pár karton mentolos cigit hagyva hátra. (Na jó, egy önjelölt tévéelnöknek egészen Rudi Zoltán irodájáig sikerült eljutnia, ahol azonban a rá nehezedő felelőségtől, az elnöki teendők nyomasztó súlyától, meg persze a hullarészegségtől elgyöngült, és még reggel is a bőrkanapén aludt, amikor a rendőrök megtalálták.)
Pedig itt lenne az ideje megostromolni a köztévét, feltéve, ha nem a Molotov-koktél-dobás szabadsúlyú világrekordját akarja megdönteni, csak elege van az ötven éve a kijelölt dohányzóhely sarkában porosodó népművelői lendületből, a piros telefonon leszóló politikai elit hírszerkesztési elveiből, meg a számlaképes külső beszállítók által túlárazott, gyűrött sztaniolba csomagolt műsorokból.

2007. december 9., 17:34

Hatan pályáznak MTV-elnöknek

Hatan vásárolták meg november 30-án, a kora délutáni határidőig a Magyar Televízió elnöki posztjára kiírt pályázat csomagját - közölte Czeglédi László, a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnöke.