Ödön
9 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

37 találat az Indexről, és a környékéről.

Egy befejezés, amit öt éve senki sem tud feldolgozni

Egy befejezés, amit öt éve senki sem tud feldolgozni

2018.11.30. 16:15 Módosítva: 2019-04-01 21:42:10
258
Pontosan öt éve visszaraktak az órára egyetlen másodpercet az egyik legnagyobb amerikaifutball-rangadó végén, emiatt született meg minden idők leglehetetlenebb meccsbefejezése. Van, aki két bajnoki címet nyert azóta, mégsem tudja feldolgozni a sztorit. Mi történt pontosan, miért volt akkora jelentősége? A legendás Kick Six és az Alabama–Auburn.

2017. augusztus 31., 14:11

Minden szombat estének ilyennek kéne lennie Minden szombat estének ilyennek kéne lennie

Indul a legkiszámíthatatlanabb bajnokság Amerikában. Meccsek zsúfolásig megtelt százezres stadionokban, káosz minden héten, és óriási pénzek amatőr sportolókkal.

2015. szeptember 5., 17:28
  • Percről percre

Erős jelöltünk van az év elkapására

16 órányi amerikaifutball, szombat estétől vasárnap reggelig. És az is kiderül, NFL-es lesz-e a rögbiszörny és visszatér-e Tim Tebow?

2014. november 8., 10:51

Kijárási tilalom van hattól

Múlt héten még november első napján voltak a meccsek, simán lehet, hogy pár csapatnak fel sem tűnt, hogy már nem október volt, most viszont már nincs kegyelem, megkezdődött az a hónap, ami A COLLEGE FOCI. 6-tól kezdésnek Baylor-Oklahoma, a 10.

2014. augusztus 27., 14:56

Elég volt egy vállsérülés, hogy minden boruljon

A BIG Ten 2014-re történelmi bővülésen ment át, hiszen az idei szezont már 14 csapattal kezdi meg a konferencia, amelyben bő egy héttel ezelőttig minden úgy nézett ki, hogy az Ohio State-ről és a Michigan State-ről szólhat a szezon.

2014. augusztus 26., 08:47

A Karmazsin Dagály és a többiek

Drága olvasóink, a 120 yard-szerkesztőség igazi különleges poszttal készült nektek a college-szezon pár napon belüli indulásának alkalmából.

2014. augusztus 25., 16:03

Téglákkal vernék szét a közellenség fejét

Az Alabama Crimson Tide-Auburn Tigers ősellentét idén már a szezon előtt új lendületet kapott, pedig még hónapok vannak a szezon Iron Bowljáig, a két alabamai csapat szezonbeli rangadójáig. A szurkolótáborok közötti gyűlölethullám akkor tetőzött, amikor a Crimson Tide-drukker Harvey Updyke 2011-ben megmérgezte az Auburn University jelképének származó legendás tölgyfákat, miután a csapata kikapott a Cam Newton által vezetett riválistól.

2014. augusztus 25., 11:39

Ahol 52 éve mindig telt ház van

A college football-meccsek utánozhatatlan hangulatáról tavaly már írtunk, most a bajnokság egyik legrégebb húzódó, egészen elképesztő sorozatáról lesz szó, amit a Nebraska Cornhuskers tart. A nebraskai csapat a legutóbbi 333 meccsén ugyanis minden egyes alkalommal megtöltötte a stadionját.

2014. augusztus 24., 14:25

Manning ilyet még nem csinált, Manziel végre megmutatta

Ugyan a Cleveland tegnap újra harmatos teljesítményt nyújtott, okot adhat a reménykedésre, hogy Johnny Football végre megmutatta, miért is neki kellene kezdő irányítóként vezetni a Browns most még közel sem playoff-esélyes csapatát.

2014. augusztus 18., 18:47

Clowney egy szörny, jól teljesítettek az újoncok

A preseason második körében sokkal kiugróbb teljesítményeket láthattunk az újonc játékosok krémjétől, kezdve a sort az első számú választott, Jadeveon Clowney-val. Bár a Houston defensive endje az első fordulóban is meggyőző volt, igazán csak most kezd formába lendülni.

2014. augusztus 15., 16:09

Újabb politikus támadja az NFL-t

A már meglévő, és rendkívül szigorú drogellenes szabályozás mellett az NFL mostantól rászáll a családon belüli erőszakra is, súlyosabb szankciókat vezetnének be az ilyen ügyek esetében.

2014. augusztus 14., 20:18

Felpörgött a Bills-üzlet, itt a bizonyíték, hogy Kanadába mennek?

A Buffalo Fan Alliance nevű szurkolói csoport szerda éjjel előásott egy júliusban megjelent hivatalos dokumentumot, amely arról szól, hogy egy torontói központú vállalkozói csoport egyik vezetője, Roger Rai azon bizonyos üzletemberek egyike, akik szeretnék Torontóba költöztetni a Buffalo Bills NFL-es csapatot. Ennek a csoportnak tagja az a Bon Jovi is, akiről már hetek óta jönnek a hírek, hogy szeretné megvásárolni a Billst, miközben a szurkolók hányni tudnának az ötlettől, rendszeresen tüntetnek ellene.

2014. augusztus 11., 18:30

Az acélember visszavonult

Az Arizona Cardinals strong safety-je, Yeremiah Bell 11 szezon után bejelentette visszavonulását.

2014. augusztus 9., 22:18

A tabletek jók, ha működnek

A szabálymódosítások mellett ettől az évtől technikai újításokkal is találkozhatunk az NFL-ben, a „Sideline Viewing System” program keretében a csapatok tableteket kapnak a meccs közbeni játékelemzéshez.

2014. augusztus 7., 13:30

Dőlnek majd a passzrekordok, a bírókat meg anyázzák

2004 után újra szabályszigorításokat rendelt el a liga a támadópasszjáték támogatásáért, hogy ne fordulhasson elő még egyszer egy olyan egyoldalú, és ezért sokak szerint rossz Super Bowl, mint a tavalyi.

2014. július 30., 09:28

Madárterror, madársiralom lesz az új Vikings-stadion

Az Audubon Society amerikai non-profit természetvédelmi szervezet nemrégiben hivatalos sajtóközleményt adott ki, melyben azt állítják, a Minnesotában épülő új NFL-stadion halálos madárveszedelem, várhatóan több ezer szárnyas állat életét fogja követelni idényenként.

2013. november 28., 16:32

Gyűlölet: az amerikaifutball Fradi-Újpestje


Hiába léteznek az NFL-en belül is olyan gyűlöletteli rivalizálások, mint amilyen például a Pittsburgh Steelers és a Baltimore Ravens közt folyik, gyakorlatilag azóta, amióta a Ravens 1996-ban elindult, az egyetemi futballcsapatok akár évszázados múlttal bíró ellentéteit nem nagyon übereli semmi Amerikában.