Legfrissebb

Keresés

40 találat az Indexről, és 35 a környékéről.

2014. április 30., 14:50

Újrahasznosított boroshordók

 A fenti dobfelszerelés a legvagányabb, de akad még néhány érdekes ötlet tönkrement, vagy sufnikban porosodó boroshordók újrahasznosítására. Például dohányzó mosdó bárpult székek és asztalka nonfiguratív porfogónak álcázott tükörkeret tárolós dohányzóasztal virágágyás kerti bútor játszótéri hinta kutyaház További újrahasznosított  boroshordó-tippek a D&D-ben.  

2012. június 16., 21:36

A nap képe: fürdőszoba két vécével

Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek.

2011. augusztus 15., 16:02

Venne jó bort marmonkannában?

Miért néz ki úgy az elegáns dizájnhotel, mintha egy megalomán butikos építette volna? A Balaton ellentmondásos szállodája igényeseknek.

2010. január 9., 14:50

A tíz legizgalmasabb reklámos iroda Budapesten

  Valamikor az Urbanista hajnalán még tervben volt sok egyéb mellett, hogy izgalmas munkahelyeket fogunk bemutatni, természetesen úgy hogy majd szépen elmegyünk oda és lefényképezzük, meg vicces beszámolókat írunk az egészről.

2009. február 9., 15:40

Ilyenek lesznek az új McDonald's-ok

  A világgazdasági válságot úgy próbálja túlélni szerkesztőségünk, hogy lehetőleg minél több sajtómeghívást elfogad az ingyen ebéd reményében.