Keresés

24 találat az Indexről, és 8 a környékéről.

2008. szeptember 23., 11:39

Lecsukták a bloggert

Két év börtönbüntetésre ítéltek egy híres kormányellenes malajziai bloggert, amiért az kritizálta az iszlámot, írta meg a BBC.

2007. augusztus 1., 11:23

Félmilliárd dollár a blogok éves reklámbevétele

A University of Texas és a Chitika online hirdetésszolgáltató közös felmérésének eredménye a meglepően magas összeg, ami ráadásul nem is a világ összes blogjára, "csak" a legnépszerűbb ötvenezerre vonatkozó becslés.

2007. július 22., 07:30

Egy csinos kínai nő a legsikeresebb blogger

Egy kínai szinésznő, Hszü Csing-lej (Xu Jinglei) a világ legolvasottabb bloggere, mivel oldalát 600 nap alatt százmillió ember nézte meg – jelentette be a Beijing News.

Különösen érdekes, hogy ezt a kimagasló eredményt nem bulvárhírekkel, szexszel vagy sikamlós történetek mesélésével érte el, hanem mindössze mindennapi életéről és munkájáról írt.

2007. május 2., 12:41

Tilos a blogolás az amerikai katonáknak

Évek óta megy a vita a Pentagonban azon, hogy a katonák blogjara vajon az ellenséges hírszerzés önkiszolgáló aranybányájaként, vagy a hadsereg ingyenreklámjaként tekintsenek.

2007. március 27., 12:28

Twitter: össznépi webes CB-rádió, sistergés nélkül

Vajon szeretnénk-e belelesni mások sms-üzeneteibe? A kérdést persze úgy is feltehetnénk: szeretnénk-e megosztani másokkal magánéletünk érdektelennek tűnő pillanatait? Ha a válasz valamelyik kérdésre igen, akkor a Twitter névre hallgató új webes szolgáltatásnak lehet jövője.

2007. március 23., 13:35

Pálinkás Szűcs Róbert találkozása a netes szubkultúrákkal

A budapesti bloggertörzshelyen, a Tandem Caféban találkozik a Klubrádió legendás munkatársa április 5-én "az internetet aktívan használó szubkultúrák képviselőivel" abból az alkalomból, hogy megjelenik egy netes szubkulturális kötet ÚJ MÉDIA RE:MIX 1: Hatalom a mobiltömegek kezében.

2006. július 14., 16:22

Leszállt az Apple a bloggerekről

Visszavonultak az Apple jogászai, akik azt próbálták elérni, hogy a készülő termékekről titkos információkat szerző bloggerek felfedjék informátoraikat.