Keresés

9 találat az Indexről, és a környékéről.

2008 június 20., 14:27

A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz

Nemcsak a XI. kerület szocialista polgármesterével, hanem néhány fideszes politikussal is jó kapcsolatot ápoltak Goldmann téri kocsmák. A Cafe del Rio egykori menedzsere szerint a Fidesz volt alpolgármestere, Balázs Piri László maga ajánlkozott arra, hogy közvetít a tulajdonosok és az önkormányzat között.

2008 június 19., 07:58

A szórakozóhelyeken egymásra talált az MSZP és a Fidesz

Még a Cafe del Rio biztonsági őrei is dolgoztak az MSZP választási sikeréért a XI. kerületben, a Fidesz képviselője mégis támogatásáról biztosította a közparkbitorló szabadtéri kocsmát. Videóvallomás a szórkozóhelyek politikai kapcsolatairól.

2008 június 13., 22:02

Dj Bobo is ember Dj Bobo is ember

A Rióban tartott koncertje előtt, egy vak lányra, az egyik legkitartóbb magyarországi rajongójára is időt szakított Bobo.

2008 június 6., 17:04

A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát

A tulaj adta a pénzt a zenekarokra, és később ingyen ebéddel is támogatta Molnár Gyula polgármestert. A XI. kerület viszont nem foglalkozik azzal, hogy a szórakozóhely négyszer akkora területet használ, mint amit bérel. Megkérdeztük Molnár Gyulát.

2008 június 6., 08:38

A Rio pénzelte a XI. kerületi polgármester kampányát

A tulaj adta a pénzt a zenekarokra, és később ingyen ebéddel is támogatta Molnár Gyula polgármestert. A XI. kerület viszont nem foglalkozik azzal, hogy a szórakozóhely négyszer akkora területet használ, mint amit bérel.