Keresés

14 találat az Indexről, és a környékéről.

Bazsalikomot a lekvárba? Miért ne!

Bazsalikomot a lekvárba? Miért ne!

2013.09.09. 10:27 Módosítva: 2013-09-09 11:27:54
Kocsis Bálint séf egy súlyos betegség után nekiállt lekvárt főzni, mert megunta a túlcukrozott, gyümölcsmentes lekvárokat. Körömvirágot, pálinkát és belga csokit is használ, ma már külföldön is keresik a lekvárjukat.

2012. augusztus 2., 09:24

Nagy befőzőlexikon: Lekvár és dzsem Nagy befőzőlexikon: Lekvár és dzsem

Lépésről-lépésre bevezetünk titeket a lekvárkészítés rituáléjába: a bevásárlástól kezdve, a fertőtlenítésen és tartósításon keresztül, egészen a különleges, édes és sós, fűszeres, pikáns lekvár- és dzsem-költeményekig.

2009. július 3., 06:40

Meggyes tökcsatni

Csak első hallásra meglepő a tök és a meggy házassága, főleg annak, aki eddig kizárólag főzelék formájában ismerte, ette a tököt, azt is jó sok kaporral. A meggyes tökcsatniról nem érdemes lemaradni.