Salamon
-1 °C
13 °C

Keresés

63 találat az Indexről, és a környékéről.

2018. október 12., 12:10

Hová tart a világ? Hová tart a világ?

Mi lesz a következő évszázadokban a gazdasággal, ha szigorítjuk vagy könnyítjük a migrációt? Erről publikált tanulmányt egy fiatal magyar kutató az egyik legnevesebb amerikai szaklapban.

2017. március 21., 11:25

Az orosz szankciók fájnak, de nem annyira Az orosz szankciók fájnak, de nem annyira

Nagyon eltúlzott számokat hallunk az utóbbi időben a kormánytól. A Defacto utánament az alternatív tényeknek. Kiderült, hogy a valóság és a kormányzati szövegek között négyszeres a különbség.

2014. december 8., 10:22

Kiket fizetnek meg legjobban a multik? Kiket fizetnek meg legjobban a multik?

A külföldi cégekben a takarító és a menedzser egyaránt többet keres, mint a hazai vállalkozásokban, de a számok megdöbbentőek.

2014. március 24., 11:56

Bebizonyítjuk a közbeszerzési mutyit Bebizonyítjuk a közbeszerzési mutyit

Mennyivel nyernek többet baloldali cégek a baloldali kormányok alatt? A Fidesz vagy az MSZP rendezi át gyorsabban a közbeszerzést? A Defacto kiszámolta.

2014. március 10., 17:13

Többet keresünk, mint négy éve?

Hogyan alakultak a bérek a Fidesz- és az MSZP- kormányok alatt? Jobban nőnek a magyar, mint a román és a szlovák fizetések? A Defacto kiszámolta.

2014. március 3., 10:26

Magyarország jobban teljesít?

Meglepetés: a Fidesz alatt tényleg gyorsabban nőtt a gazdaság, mint a Gyurcsány–Bajnai- kormányok idején. De ezzel közelebb kerültünk Németországhoz? Vagy sikerült valamennyire lehagyni a régiót? A Defacto kiszámolta.