Gál
3 °C
16 °C

Keresés

13 találat az Indexről, és a környékéről.

Lényegtelen, hogy csalt-e a Patriots

Lényegtelen, hogy csalt-e a Patriots

2015.05.07. 16:30 Módosítva: 2015-05-08 10:20:44
66
Óriásira dagadt az NFL labdabotránya, de az ügy legalább annyira komolytalan, mint a nyomozást lezáró jelentés. De akkor most mi jön?

2015. január 22., 09:39

Rá fogják húzni a vizes lepedőt a Patriotsra

Újabb nap telt el a Deflategate néven elhíresült labdabotrányban, összeszedjük, mi derült ki az este folyamán a Patriots csalásával kapcsolatban. Az már biztos, hogy 11 patriotsos labda 2 PSI-vel volt a határérték alatt, de a 12.

2015. január 20., 10:16

Valaki hazudik a lepuhított labdákkal kapcsolatban

Bár biztos, hogy nem rájuk fogadtunk volna, de végül a breaking sportos sztrorikban eddig meglehetősen alulreprezentált Newsdaynek (a WCVB segítségével) sikerült összerakni a vasárnapi Pats-Colts meccsen leengedett labdák timeline-ját. Az már eddig is ismert volt, hogy az NFL vizsgálatot indított a Patriots ellen, amiért azok támadás közben az előírásokhoz képest némileg leengedett, puhább labdákat használtak – mindkét csapat saját, 12-es garnitúrából kapja őket, vagyis mindkét támadósor a saját labdáiért felel. Tom Brady csak röhögött az egészen, Bill Belichick azt mondta, hogy mindenben együttműködnek a ligával, az NFL ugyanakkor Michael Signora szóvivőn keresztül csak annyit ismert el hétfőn, hogy vizsgálódnak, de tippelni sem mer, az mikorra zárulhat le. De térjünk is át magára a mérkőzésre.