Emma
-2 °C
6 °C

Keresés

10 találat az Indexről, és a környékéről.

Az évtized botrányává dagad az orosz hekkerügy

Az évtized botrányává dagad az orosz hekkerügy

2017.01.16. 07:14 Módosítva: 2018-02-23 13:55:37
845
Soha nem merült még fel, hogy valaki kívülről belepiszkált volna egy amerikai elnökválasztásba. Most igen, és ahelyett, hogy kiderülne az igazság, egyre csak durvul az egész. Senki nem tudja, hol a vége, és mi lesz Amerikával.

2016. július 30., 20:47

Tényleg oroszok hekkelték meg a demokratákat? Tényleg oroszok hekkelték meg a demokratákat?

Rengeteg jel utal arra, hogy az oroszok keverik a szálakat az USA-ban, ez az érdekük, még sincs elég bizonyíték. Trump körül is sok az orosz kapcsolatú ember, bajba is sodorta magát egy kiszólással. Mi történik az USA-ban?

2008. május 31., 10:51

Hillary utolsó utáni esélye

A Demokrata Párt szabályokért felelős bizottsága szombaton tárgyal az augusztusi jelöltállító gyűlésről büntetésből kitiltott Florida és Michigan delegáltjainak sorsáról, akiknek a beszámítása az utolsó alkalom, hogy Hillary Clinton jelentősen faragjon a hátrányából, mielőtt végképp a szuperdelegáltak kezébe kerül a demokrata elnökjelöltség sorsa.

2008. május 17., 17:05

Hillaryn már Florida és Michigan sem segíthet

A korábban a kérdésben nem ilyen egységes demokraták már egyetértenek abban, hogy valamilyen formában be kell számítani az augusztusi jelöltállító gyűlésről büntetésből kitiltott Florida és Michigan delegáltjait, hiszen a párt nem fordíthatja maga ellen a novemberi elnökválasztáson kulcsfontosságú két állam lakosait.

2008. március 28., 17:03

Július 1-ig jelöltet akar a demokrata pártvezér

Howard Dean, a pártvezetésnek megfelelő Demokrata Nemzeti Bizottság (DNC) elnöke a CBS csatornán futó The Early Show műsorban kijelentette, azt várja a szuperdelegáltaktól, hogy július 1-ig döntsenek a két rivális demokrata elnökjelölt Hillary Clinton és Barack Obama között.

2008. február 7., 08:50

Mutyizásra készül a demokrata pártközpont

Howard Dean, a Demokrata Nemzeti Bizottság elnöke (ez nagyjából a pártelnöki pozíciónak felel meg, bár a nálunk jellemzőnél kisebb feladatkörrel jár) kijelentette: nagyon nem lenne jó, ha pártjának tényleg magán a jelöltállító Nemzeti Gyűlésen kellene eldöntenie, hogy ki lesz a jelölt.