Keresés

7 találat az Indexről, és a környékéről.

2010. június 18., 23:56

Pankrátorok ölték meg a szemét medvét

Az E3 utolsó napján láttuk a Doom és a Quake alkotóinak új játékát, a következő Call of Duty-t és négyszemélyes Pac-Mant. Megtudtuk, hogy létezik Wü konzol, és egy szürreális reklámfogás szemtanúi voltunk.

2010. június 18., 00:05

Gyilkosságok űrben, motoron, levegőben

A következő bő fél évben erős lesz a felhozatal lövöldözős játékokból. Jön a Crysis 2, a Killzone 3, az új Medal of Honor játék és egy új Deus Ex. A Rock Band 3-at igazi gitárral is lehet majd játszani, a Total War sorozat a Shogun 2-vel bővül. E3, második nap.

2010. június 16., 19:00

Szemüveg nélküli 3D a kézben

Térhatású, szemüveg nélkül működő kézi konzol a Nintendótól és falatnyi bikinibe öltözött bombanők. Los Angelesből, az E3 játékshow első napjáról jelentkezünk.

2010. június 15., 23:48

Tudom, mivel játszol idén karácsonykor

Mozgásérzékelős tamagocsi, új Medal of Honor, Michael Jackson táncosjátéka – többek között ezek várhatók idén a játékpiacon, és még rengeteg folytatás. Bejelentés után máris boltokba került a vékony, wifis Xbox, a Live pedig végre Magyarországra jön. E3, nulladik nap.

2010. június 14., 23:30

A Microsoft a Wii-re tör

Exkluzív teszten próbálhattuk ki Los Angelesben a cég mozgásérzékelős, kontroller nélküli játékrendszerét. A Cirque du Soleil táncosaival előadott show-n egyelőre nem mutattak be olyan játékot, amik igazán kihasználnák a Kinectben rejlő lehetőségeket, de messze még karácsony.

2010. június 10., 22:43

Izgalmas hardverek, sok folytatás lesz az E3-on

Jövő héten kezdődik a legnagyobb játékexpo. Mi is ott leszünk Los Angelesben, kipróbáljuk a Microsoft mozgásérzékelős rendszerét, a Natalt és megnézzük, mivel játszunk majd karácsony előtt. Mi jön a Doom és a Quake után?