8 találat az Indexről, és a környékéről.
A gomba tele van fehérjével, laktató, és változatosan készíthető el: mutatjuk, mennyi mindent főzhetsz belőle.
Ha szereted a gombát, könnyen készíthetsz belőle laktató és könnyű fogásokat.
A fehérboros gombakrémleves akkor a legfinomabb, ha erdei gombából készíted.
A Sztroganov-csirkemell bő fél óra alatt az asztalon lehet, de érdemes belőle nagy adagot készíteni, mert mindenki repetát fog kérni belőle.
A krémes, gombás Stroganoff-mártás csirkemájjal tálalva is fejedelmi fogás.
Akkor a legfinomabb a gombakrémleves, ha többféle erdei gombát használsz hozzá.
Nemcsak gnocchi mellett, de melegszendvics és tészta tetején is remek ez a ragu. A jó minőségű sajtoktól és a vajtól lesz igazán klassz aromája, ha pedig variálni szeretnéd, bazsalikom helyett friss tárkonyt, majoránnát vagy petrezselymet is használhatsz.
2019.08.09. 14:31 Módosítva: 2019-08-09 22:24:56
Szociális szövetkezetben szedik és dolgozzák föl az erdei gombákat és ehető virágokat a cigány asszonyok Dencsházán. És mindez aztán Michelin-csillagos éttermekben köt ki.