Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

290 találat az Indexről, és a környékéről.

augusztus 1., 15:22

Melege van? Vegyen strandot! Melege van? Vegyen strandot!

Most pont árulnak egyet a Jófogáson, kevesebb, mint 3 millió forint. Mondjuk nem néz ki valami jól. Hét remek hirdetés az ingatlansalátában.

2017. november 20., 15:26

56 szobás családi házat árulnak a Váci úton

Oké persze csak a hirdetésben szerepel családi házként, gondolom az ingatlanos nem nagyon tudta beszuszakolni máshova ezt a háromszintes régi bérházat, amire állítólag még másik kettő építhető. Valószínűleg soha nem lehetett

2017. augusztus 25., 15:05

Egy kis karibi hangulat Biatorbágyon

De ne ítéljetek egyetlen kép alapján! Nem csak ez a világ jelenik meg a házban, hanem Afrika, India, Amerika és a Távol-Kelet több országa is. Néhol egész szépen összehozva. Mesés utazás egyetlen ingatlanhirdetésben.

2017. augusztus 20., 07:16

Eladásra hirdetik az Old Man's pubot Eladásra hirdetik az Old Man's pubot

Valamint csodálatos péniszmedence Hévizen, elképesztő kavicsbútorok és egy óbudai garázsház a hét legjobb ingatlanhirdetései között.

2017. június 22., 16:08

Látszóbetonos lofthangulat egy belvárosi lakásban

Nagyon erős lakáshirdetésre hívta fel a figyelmemet Timi. Mondjuk ma már a magyar piacon nem ritka sem a jól fotózott lakáshirdetés (szerencsére), sem a látszóbeton, sem a nagy, egybenyíló terek. Viszont hogy mindez egy ugrásnyira van