2017. augusztus 7., 16:02
Christian Millau nemcsak az étteremkritika műfaját újította meg, de a modern francia konyhát is.
Molnár B. Tamás főszerkesztő lemondott, a kalauz új formában tér vissza még idén télen.
2016.11.15. 21:03 Módosítva: 2016-11-16 12:07:31
Megjelent az idei Gault&Millau kalauz. Vidéki lett az év étterme és az év séfje is. Az év legjobb alternatív éttermének járó díjat egy alig egy hónapja nyitott hely kapta.
2015. november 19., 18:22
A Gault&Millau étteremkalauz szerkesztői szerint az idei volt eddigi legizgalmasabb gasztronómiai év, nemcsak egyre több a jó étterem, egyre jobb kávézók és sörözők nyílnak. Az elérhető és jó étterem azonban még mindig kevés.
A placenta nem csodaszer, hiába állítják az ellenkezőjét. Sőt, akár veszélyes is lehet.
2014.10.17. 18:47 Módosítva: 2014-10-18 09:40:40
Elmentünk a két, frissen díjazott étterembe: ettünk a Brill bisztróban és a Patrióta kisvendéglőben is, a legfinomabb viszont egy olyan étel volt, amire nem is számítottunk.
Kiosztották az idei Gault&Millau díjakat, a legjobb éttermek mellett méltatták a hamburgert, a tokaji borokat, és a kecskehúst is.
Az év étterme Encsen van, a kocsma helyén. Itt a Gault & Millau étteremkalauz.
A Babel és a Fausto's került bele a híres francia étteremkalauzba, mindketten 15 pontot kaptak.