Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C

Keresés

58 találat az Indexről, és a környékéről.

2011. november 23., 06:13

Ülés nélkül meghal a gyerek Ülés nélkül meghal a gyerek

Még mindig sok a gondatlan szülő, rajtuk a kampány sem segít, a többiek pedig megtudhatják, hogyan növelhetik gyerekük túlélési esélyeit az autóban.

2011. július 29., 17:21

A gyerekhalál nem vicc


Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó ülésén, sőt, még a két ülés között kapaszkodó, állva utazó utód is előfordul.

2011. július 6., 12:38

Miben fér el három gyerekülés? Miben fér el három gyerekülés?

Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek a nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés?

2011. január 24., 14:21

Én Vagyok az Apád - Teljes körű védelem

A gyereknek ugyan érdemes biztonságos környezetet teremteni, de természetesen több iskola van. Vagy hagyunk mindent úgy, ahogy van, és lesz, ami lesz, vagy veszélytelenebbé tesszük élőhelyünket.

2010. július 1., 07:43

Nincs tökéletes, de sok a jó Nincs tökéletes, de sok a jó

A németek alaposak. Nem érdekli őket a pénz meg a maszlag: megvették az üléseket és elvégezték a törésteszteket. Kiderült, hogy nem feltétlenül a drága a jó.

2010. május 1., 12:15

Ártatlan gyerekek repülnek ki a szélvédőn Ártatlan gyerekek repülnek ki a szélvédőn

Vajon ha a második utcánál valaki nem adja meg az elsőbbséget, a bekötetlen gyerek pedig a szélvédőn kirepülve szörnyethal, a kis sírra is ráírják majd: "Csak pár utcányi távolságra mentünk."?

2009. március 24., 10:54

Gyerekülést motorra?

Sok szülőnek okoz lelkiismeretfurdalást, hogy szívesen motorozna hétvégén, de a család és a gyermek elől mégsem lopná el az időt.

2008. február 29., 10:20

Zsákban a biztonság


Nemrég Szabolcs barátoméknál jártam – hithű Alfás mellesleg – és alapjában véve nem is lepődtem meg a zsákon, amit mutatott.